YAYLADAĞI’NDA HER GÜN YENİ BİR PROJE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:47

YAYLADAĞI’NDA HER GÜN YENİ BİR PROJE

reklam
YAYLADAĞI’NDA HER GÜN YENİ BİR PROJE
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2017 - 14:05

177 views

 YAYLADAĞI BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALKAN YAYLADAĞI’NI BAŞTAN SONA YENİLİYOR

Başkan Kalkan yaptığı yazılı basın açıklamasında, Yayladağı’nın tüm mahallelerine eşit seviyede hizmet götürdüğünü ve Yayladağı’nın mahalleleri baştan sona yenilediğini belirtti.

  BAŞKAN KALKAN YAYLADAĞI’NDA BİRÇOK BAŞARILI PROJELERİ HAYATA GEÇİRDİ

Başkan Mehmet Kalkan, Yayladağı’nda ihtiyaç olan her mahalleye düğün salonu inşaatlarına başlattıklarını söyledi. Kalkan Yayladağı’nda düğün salonlarının yanında, spor tesisleri, dere ıslahı, tarihi alanlarda restorasyon çalışmalarına, ilçe yollarının asfalt ve kilit taşı döşenmesinde, çocuk oyun alanlarının yapılmasında, mesire alanlarında büyük yenilikler gibi bir çok başarılı projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Kalkan ilçemizdeki ihtiyaç görülen mahallerde çok amaçlı düğün salonlarının temelini attıklarını ve Yukarı okçular ve Merkezde bulunan Kurtuluş mahallelerinde Çok amaçlı düğün salonu inşaatlarının hızla devam ettiğini ve çok yakında Yayladağı halkının hizmetine gireceğini kaydetti.

Başkan Kalkan Yayladağı’nda, birçok projeyi hayata geçtiğini ve daha birçok projelerinin olduğunu kaydetti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.