UĞUR FIRAT: DOLAR ENDEKSİNDE Kİ GÜÇLENME SERT SATIŞLARA SEBEP OLDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 22:45

UĞUR FIRAT: DOLAR ENDEKSİNDE Kİ GÜÇLENME SERT SATIŞLARA SEBEP OLDU

reklam
UĞUR FIRAT: DOLAR ENDEKSİNDE Kİ GÜÇLENME SERT SATIŞLARA SEBEP OLDU
Son Güncelleme :

02 Nisan 2019 - 12:36

150 views

UĞUR FIRAT: DOLAR ENDEKSİNDE Kİ GÜÇLENME SERT SATIŞLARA SEBEP OLDU

İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat ekonomi verileri hakkında  yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:” Geçtiğimiz hafta 1324 direncini test etmesinin ardından Dolar endeksindeki güçlenmenin etkisiyle sert satışlara maruz kaldı.

ABD tahvil faizlerinin görünümü ile yeni haftada ABD-Çin ticaret görüşmelerindeki pozitif haber akışı ons altının satıcılı seyrini destekleyebilir. Altın fiyatları doların üç haftanın zirvesinden gerilemesiyle hafif yükseldi ancak hısse senedi piyasalarındaki yükseliş altının kazanımlarını sınırladı

Spot altının ons fiyatı Cuma günü 1,286 ile 8 Mart’tan bu yana en düşük seviyesini gördükten sonra bugün yüzde 0.1 artışla 1,293 dolara yükseldi. Altın açılışı 233.50 TL çeyrek altın ise 384 TL’den işlem görmektedir ”dedi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.