TORPİDO, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:52

TORPİDO, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

reklam
TORPİDO, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR
Son Güncelleme :

08 Nisan 2019 - 11:57

319 views

TORPİDO, TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR!

Antakya Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü(AYK) sporcusu Ömer Şaydak, Türkiye Şampiyonasına gidiyor. Torpido lakabıyla adından sıkça söz ettiren Ömer Şaydak, daha önce elde ettiği sayısız başarıları ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ülke genelinden katıldığı birçok müsabakadan ödüllerle dönen Torpido, yaşının iki katı madalyaya sahip.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında 11 ve 12 yaş Türkiye şampiyonası grup müsabakaları için çalışmalarına ara vermeden çalışan Torpido’nun oradan da dereceyle dönmesi bekleniyor. Kayseri ili Kadir Has Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenecek müsabakaya Hatay’ın yanı sıra Adana, Mersin, Kayseri, Nevşehir, Aksaray, Gaziantep, Niğde, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş, Van ve Sivas illeri katılım gösteriyor.

TORPİDO, HATAY’I TEMSİL EDECEK…

Türkiye genelinde daha önce yapılan birçok müsabakada Hatay’ı tek başına temsil eden Torpido, 13-14 Nisan’da yapılacak şampiyonada da Hatay adına kulaç atacak. Torpido lakaplı Ömer Şaydak, kısıtlı imkanlara rağmen daha önce, Mersin bölgesel Türkiye şampiyonasında bir altın ve bir gümüş, Kayseri’de yarı final Türkiye şampiyonasında bir gümüş bir bronz, Çanakkale Türkiye şampiyonasında da Türkiye’nin en iyi yedincisi oldu.

“TORPİDO, MİLLİ FORMAYI GİYMEK İSTİYOR”  

Torpido’nun hem antrenörü hem de amcası olan Mili Yüzme Antrenörü Murat Şaydak, hedeflerinin hep daha iyiyi yakalamak olduğunu söyledi. Torpido’nun milli formayı giymek istediğini ifade eden antrenör Murat Şaydak, “Ömer, planlı-programlı ve disiplinli bir çalışma ile yarışlara hazırlanıyor. Gelecek vadeden bu sporcu için hayatının her evresinde özel çalışmalar yapıyoruz. Hedefimi

z, Hatay’da elde edilmeyen başarıları elde ederek, milli takıma sporcu kazandırmaktır. Yüzme spor dalında Hatay, 50 yıldır milli takıma sporcu kazandıramıyor. Biz, kısıtlı imkânlara rağmen yaptığımız bu çalışmalarla bu hasrete son verip, imkansızı başaracağız. Torpido, bu başarıya çok yakın. Çok istekli, çok yetenekli bir sporcu. Allah yardımcımız olsun. İnşallah Kayseri’den madalyalarla döneriz. “ifadelerine yer verdi. Haftanın 6 günü özel bir havuzda antrenmanlar yaparak çalışmalara ara vermediklerini söyleyen Şaydak, Hatay’ın dinamiklerinin sporun her alanına destek vermelerini beklediklerini kaydetti. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.