TEVFİK FATMAOĞULLARI: ”YOLUMUZ HZ. ALİ’NİN YOLUDUR” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:49

TEVFİK FATMAOĞULLARI: ”YOLUMUZ HZ. ALİ’NİN YOLUDUR”

reklam
TEVFİK FATMAOĞULLARI: ”YOLUMUZ HZ. ALİ’NİN YOLUDUR”
Son Güncelleme :

13 Eylül 2017 - 14:29

205 views

ĞADİR –İ HUM BAYRAMIMIZIN RESMİ TATİL OLMASI TALEBİMİZİ DAHA DA YÜKSEK SESLE İFADE EDİYORUZ.

Samandağ Cemevi Başkanı Tevfik Fatmaoğuları :”Ğadir-i Hum Bayramımız kutlu olsun”

Samandağ Cemevi Başkanı Tevfik Fatmaoğulları, Ğadir Hum Bayramını kutlayarak ,Gadir Hum Bayramının Resmi Tatil ilan edilmesi talebinin her yıl olduğu gibi bu yılda yinelediklerini belirtti.

FATMAOĞULLARI :”YOLUMUZ HZ. ALİ’NİN YOLUDUR “

Samandağ Cemevi Başkanı Tevfik Fatmaoğulları açıklamasında:”Hz.Muhammed(S.A.V) Hicretinin 10. yılında Veda Haccı dönüşünde Hz. Ali’nin velayet makamına atandığı teyid ve tasdik ettiği gün olarak kutladığımız en önemli kutsal günlerimizden biri olan Gadir-i Hum Bayramımızın mutluluk, güzellik getirmesi, iyiliklerin, doğruların, sevginin dünyamıza, coğrafyamıza yayılmasına vesile olmasını diliyor, bayramımız ı kutluyorum .

ĞADİR –İ HUM BAYRAMININ RESMİ TATİL OLMASINI TALEP EDİYORUZ.

Sosyal medya sayfaları Mınnına Haber,Sosyalist Nusayriler,Çöğürlü Mahallesi,Minnina Sayfalar Birliği,Mınnına Haber Ajansı,HATAY 31 tarafından düzenlenen, Samandağ Belediyesinin destek verdiği etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz .Bu etkinliğin , Samandağ Sahilinde Gadir-i Hum bayramının Resmi Tatil Olması için kapsamlı bir çalışmanın başlangıcı olmasını diliyoruz. Ğadir –i Hum bayramının Resmi tatil ilan edilmesi için Samandağ Cemevi olarak bu talebimizi daha da yüksek sesle ifade ediyoruz ediyoruz“dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.