Suvaroğlu’nun İstifası Şok Etkisi Yarattı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:48

Suvaroğlu’nun İstifası Şok Etkisi Yarattı

Suvaroğlu’nun İstifası Şok Etkisi Yarattı
Reyhanlı ve Kırıkhan’da yaptığı yatırımlarla ve siyaset arenasında gösterdiği performansla takdir toplayan başarılı siyasetçi ve hayırsever işadamı Fevzi Suvaroğlu’nun İYİ Parti Hatay İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etmesi, kamuoyunda şok etkisi yarattı. İYİ Parti çatısı altında başarılı bir siyaset tutumu sergileyen, yoğun iş hayatı arasında siyasetle de ilgilenen Suvaroğlu’na geleceğin Milletvekili adayı gözüyle bakılıyordu.

reklam
Suvaroğlu’nun İstifası Şok Etkisi Yarattı
Son Güncelleme :

09 Ekim 2020 - 9:27

939 views

Suvaroğlu’nun İstifası Şok Etkisi Yarattı

Reyhanlı ve Kırıkhan’da yaptığı yatırımlarla ve siyaset arenasında gösterdiği performansla takdir toplayan başarılı siyasetçi ve hayırsever işadamı Fevzi Suvaroğlu’nun İYİ Parti Hatay İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etmesi, kamuoyunda şok etkisi yarattı. İYİ Parti çatısı altında başarılı bir siyaset tutumu sergileyen, yoğun iş hayatı arasında siyasetle de ilgilenen Suvaroğlu’na geleceğin Milletvekili adayı gözüyle bakılıyordu. Suvaroğlu’nun, yoğun iş temposu sebebiyle siyasi kariyerini bitirmesi, kamuoyunda şok etkisi yarattı. Pandemi sürecinde mülklerindeki kiracılardan kira almayan, çalışanlarını işten çıkarmadan maaşlarına da ek ücret vererek, çalışanına ve kiracısına zor günde yardımını esirgemeyen genç işadamı Fevzi Suvaroğlu’nun davranışı her kesimden takdir toplamıştı. Suvaroğlu, istifasına rağmen, memleketi Reyhanlı için her zaman mücadeleye devam edeceğini de belirtti.

KAMUOYU İYİ PARTİ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Suvaroğlu’nun istifası ile İYİ Partili vatandaşlar, iyi bir insan olmasının yanında iyi bir siyasetçi de olan Fevzi Suvaroğlu’nun istifasının ardından İYİ Parti İl Yönetimi’nden konuyla ilgili açıklama bekliyor. Suvaroğlu’nun yerinin dolmayacağının altını çizen vatandaşlar, “Fevzi Suvaroğlu, Reyhanlı ve Kırıkhan ilçelerinde açtığı işletmelerle onlarca kişiye iş imkanı sağlamıştır. Yoğun iş temposu içerisinde İYİ Parti’de de çok önemli bir görev üstlenmişti. Ancak iş yoğunluğu sebebiyle gönül verdiği partisinden istifa ettiğini öğrendik. Biz Fevzi Suvaroğlu’na geleceğin Milletvekili gözüyle bakıyorduk. İş yoğunluğu, İYİ Parti sevdasının önüne geçemez. Bu kayıp İYİ Parti için çok büyük kayıp olacaktır. Biz İl Yönetimi’nden konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

GELİŞMELERİ GAZETENİZ HATAY YENİ HABER’DEN TAKİP EDİN

Yapılan baskılara rağmen, kararının arkasında duran Suvaroğlu’nun istifasının ardından yaşanan gelişmeleri ve tüm kulis bilgilerini sizin gazeteniz Hatay Yeni Haber Gazetesi’nden öğrenebilirsiniz. (Haber: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.