SKD’DEN 16 NİSAN REFRERANDUMUNDAN SONRA DEMOKRATİK ZEMİNİN İNŞASI PANELİ DÜZENLENDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:38

SKD’DEN 16 NİSAN REFRERANDUMUNDAN SONRA DEMOKRATİK ZEMİNİN İNŞASI PANELİ DÜZENLENDİ

reklam
SKD’DEN 16 NİSAN REFRERANDUMUNDAN SONRA DEMOKRATİK ZEMİNİN İNŞASI PANELİ DÜZENLENDİ
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2017 - 19:59

204 views

16 NİSAN REFRERANDUMUNDAN SONRA DEMOKRATİK ZEMİNİN İNŞASI

14 Nisan Cuma Günü saat 18.00’de Samandağ Belediyesi toplantı salonunda ‘’16 Nisan Referandumundan Sonra Demokratik Zeminin İnşası’’ konulu panel yazar Levent Gültekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Panelin moderatörlüğünü Samandağ Kalkındırma Derneği Başkanı Orhan Cabir yaptı.Samandağ Belediye Başkanvekili Berna Kaplan,Hatay Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Sait Günal ,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, STK temsilcileri,insan halkları savunucuları ve vatandaşların katıldığı panelde 16 nisan referandumu ve gelecek konuşuldu.

Yazar Levent Gültekin,”Ülkede yaşayan herkesin hakkını ,hukukunu gözetmek zorundayız.Düşüncesi ne olursa olsun herkes birbirine saygı duymak zorundadır. Ülkemizin bütün unsurları bir araya gelerek ,önyargılarından sıyrılarak birleşmek zorundadır. Kürt ,türk,alevi,sünni bu toplumda yaşayan herkes birbirine muhtaçtır. Bir araya gelmeliyiz.Son dönemde yaşadığımız sosyal,siyasal gelişmelerde bunu göstermektedir. Haksızlıklara karşı ortak ses çıkarmalıyız. KHK ile ihraç edilenler, haksızlıklar ,zulümler hepimizin derdi olmalıdır”ifadelerin yer verdi

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.