YAMAN SİYASETE KALİTE GETİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 23:49

YAMAN SİYASETE KALİTE GETİRDİ

reklam
YAMAN SİYASETE KALİTE GETİRDİ
Son Güncelleme :

26 Mart 2019 - 11:24

241 views

SİYASETE KALİTE GETİRDİ

Defne Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği toplantıda beş yıllık faaliyetlerini anlatan Defne Belediye Başkanı Op.Dr. İbrahim Yaman yaptığı 50 dakikalık sunumu boyunca duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Yaman’ın 5 yıllık süreç içinde gerçekleştirdikleri projeleri, tamamlamaya zaman yetmeyen projeleri anlattığı sunumunda siyasi etiğe oldukça önem gösteren bir tavır sergiledi. 50 dakikalık konuşmasında tekrar aday gösterilmemesine rağmen en küçük bir sitem ve eleştiride bulunmayan birlik ve beraberlik çağrılarında bulunan Başkan Yaman vatandaşlar tarafından dakikalarca alkışlandı.

Yaptığı konuşmasında Defne İlçesi’nin kuruluşundan bu yana omuz omuza çalıştığı mesai arkadaşlarına, eşine ve çocuklarına, Defne Belediyesi Meclis Üyelerine, Sivil Toplum Kuruluşlarına teşekkür eden Yaman: “ Ben ve arkadaşlarım bu süreçte öz değerlerimizden tavizde bulunmadan, Defne Halkı’nın çıkarlarını ve geleceğini gözeterek mesai gözetmeden çalıştık. Yeni kurulan bir ilçenin karşılaşabileceği tüm sorunlarla mücadele ettik, kısa süre içerisinde kurumsal bir yapı oluşturulması ve kalıcı eserler bırakılması konusunda desteğini esirgemeyen başta Defne Halkına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu tarihi kuruluş sürecinin bizlere yüklediği misyonun bilincinde olarak, görevimizi gereğince yerine getirebilmek için kendimizi geliştirmek, kapasitemizi artırmak amacıyla sürekli arayış ve çaba içerisindeydik. Yeni seçilecek arkadaşlarıma başarılar diliyor, bilgi ve tecrübelerimi paylaşmaya hazır olduğumu kamuoyu önünde beyan ediyorum.’’ Dedi.

(Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.