Silopi’de Yaralanan Hataylı Polis Memuru Bekir Erkin Taburcu Oldu « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 21:28

Silopi’de Yaralanan Hataylı Polis Memuru Bekir Erkin Taburcu Oldu

reklam
Silopi’de Yaralanan Hataylı Polis Memuru Bekir Erkin Taburcu Oldu
Son Güncelleme :

15 Haziran 2016 - 11:44

165 views

Şırnak’ın Silopi ilçesinde yürütülen operasyonlarda terör örgütünün roketatarlı saldırısında yaralanan ve GATA’da tedavi altına alınan polis memuru Bekir Erkin taburcu oldu.
5 Nisan 2016 günü Silopi ilçesinde terör saldırı sonucu yaralanarak Gülhane Askerî Tıp Akademisine (GATA) sevk edilen ve tedavisi tamamlanarak taburcu edilen polis memuru Bekir Erkin memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki baba evine geldi.
Yaralı polisi baba evinde Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Ahrazoğlu ile birlikte ziyaret etti.
Ziyaretten dolayı memnunluk duyduğunu belirten Erkin, “Çok şükür sağlık durumum iyi, daha da iyi olacak. Ben en çok görev yaptığım arkadaşlarımı özledim. Allah nasip ederse mücadeleme kaldığım yerden devam edeceğim” dedi.
Milletvekili Ahrazoğlu ve Belediye Başkanı Toksoy, Erkin ailesiyle bir süre sohbet etti.

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-146’);
});

googletag.cmd.push(function(){
googletag.display(‘div-gpt-ad-1463407549250-205’);
});

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.