Seri katilin babası bakın kim çıktı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 03:19

Seri katilin babası bakın kim çıktı

Seri katil Atalay Filiz’in babası Yunan jetini düşüren Yüzbaşı İlhan Filiz’miş!

reklam
Seri katilin babası bakın kim çıktı
Son Güncelleme :

03 Haziran 2016 - 9:07

269 views

Tuzla’da öğretmen Fatma Kayıkçı ile birlikte toplamda 4 kişiyi öldüren katilin babasının, Yunan jetini Ege’ye gömen Yüzbaşı İlhan Filiz olduğu ortaya çıktı.

BABASI YUNAN JETİNİ DÜŞÜRMÜŞTÜ

Atalay Filiz’in babası İlhan Filiz, eski askeri pilot. 12 Haziran 1992’de o dönem yüzbaşı olan İlhan Filiz, Üsteğmen Murat Yıldırım ile birlikte F-16 savaş uçağıyla Ege Denizi üzerinde devriye uçuşu yaparken 2 Yunan uçağıyla it dalaşına girmişti.

Yunan f-15 C uçaklarından biri, peşindeki İlhan Filiz’den kurtulmak için denize doğru dik inişe geçmiş, ancak manevrayı tamamlayamayarak denize çakılmıştı. Olayda Yunan pilot hayatını kaybetmişti.

Türkiye’nin konuştuğu seri katil Atalay Filiz’in babası Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek polisten bilgi aldı.

THY’de pilot olarak çalışan Emekli Albay İlhan Filiz’in oğlu için “Nasıl bu hale geldi, anlayamıyorum” dediği öğrenildi. İlhan Filiz’in soruşturma kapsamında ifadesinin alınmadığı, kendi isteği ile emniyete geldiği belirtildi. 

İLİŞKİLİ HABERLER

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.