SAMANDAĞ’DA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:38

SAMANDAĞ’DA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

reklam
SAMANDAĞ’DA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 10:52

164 views

SAMANDAĞ’DA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜLÜYOR

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yol yapım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren Fen İşleri ekipleri, vatandaşların daha güvenli ulaşım sağlamaları için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada vatandaşların ulaşımda mağduriyet yaşamamaları için tahrip olan yollarda onarım çalışmalarının gerçekleştirildiği belirtilerek; “ Vatandaşlarımızın daha rahat ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için Fen İşleri ekiplerimizce çalışmalar devam ediyor. Tahrip olan yollarda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları ve daha güvenli ulaşım sağlamaları için ilçemizin birçok mahallesinde eş zamanlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Fen işleri ekiplerimizce Koyunoğlu Mahallesi’nde büz döşeme çalışması yapılıyor. Çiğdede Mahallesi Anılar Sokak’ta yol temizlik ve tesviye çalışması yapılıyor. Deniz – Çevlik arasındaki yolda kaldırım ve yol düzenleme çalışmaları devam ediyor. Ayrıca, Yaylıca Mahallesi ve Gözene Mahallesi’nde yol açma çalışmaları gerçekleştirildi.  Avcılar Mahallesi’nde ve Mızraklı Mahallesi’nde yol çalışmaları yapıldı. Vatandaşlarımızın refahı için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verildi.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.