SAMANDAĞ’DA KALLA HARİTA MÜHENDİSLİK HİZMETE GİRDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:25

SAMANDAĞ’DA KALLA HARİTA MÜHENDİSLİK HİZMETE GİRDİ

Samandağ’da Cumhuriyet Cad. Egemen İşhanı Kat:1’de bulunan Kalla Harita Mühendislik Ofisi hizmete girdi.

reklam
SAMANDAĞ’DA KALLA HARİTA MÜHENDİSLİK HİZMETE GİRDİ
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 23:21

606 views
Samandağ’da Cumhuriyet Cad. Egemen İşhanı Kat:1’de bulunan Kalla Harita Mühendislik Ofisi hizmete girdi.
Samandağ’ın tanınan simalarından Ahmet Kalla’ nın kızı olan ve Samandağ’da bu alanda ofis açan ilk kadın Harita Kadastro Mühendisi Merve Kalla’nın sahibi olduğu Kalla Harita Mühendislik hizmet vermeye başladı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünden “Onur Öğrencisi” olarak mezun olan Harita Mühendisi Kalla, mesleğinin 3 yılında kendi iş yerini kurdu.
Kalla, “2021 yılının Mart ayında Kalla Harita Mühendislik olarak faaliyetlerimize, teknolojiden aldığımız güç ve Samandağ halkından aldığımız güvenle başladık. Dinamik kadro yapımızı koruyarak, alanımızdaki gelişmeleri yakından takip ederek, Samandağ’ın sorunlarını çözmek için bu yola çıktık. Bugün gelinen bu noktada her türlü harita ve kadastro alanlarında hızlı çözümler verirken dürüst, doğru ve zamanında çalışmalarla sizlerin yanındayız. Ayrıca büromuzda Aplikasyon, İfraz- Tevhit İşleri, Cins Değişikliği, Sınır belirleme, Yola Terk, Röleve, Plankot, İhdas ve Tapu Takip işleri ile halkımızın hizmetindeyiz.
REKLAM
Harita Mühendisliğinin sürekli değişen ve gelişen bir yapısının olduğunu ve kendisinin bu gelişmelere Samandağ’ı adapte etmek istediğini vizyon olarak seçtik. Ayrıca özellikle bu dönemlerde revize edilen imar planının ve bununla birlikte yapılan değişikliklerin Samandağ’a nasıl etki edeceğini Samandağ kamuoyuyla paylaşacağım. Uzun bir süredir Samandağ başta olmak üzere aslında bütün Hatay’ın en çok tartışılan konularından birisi İmar Planı konusudur. Gerek sosyal medyada gerekse diğer platformlarda konuşulmakta olan birçok yanlış veya eksik bilgiler var. Bu alanda uzman kişi olan Harita ve Kadastro Mühendislerinden bilgi almak gerekiyor. Bilgi yanlışlarını gidermek için herkesi yeni açtığımız ofisimize bekleriz.” dedi.
REKLAM
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.