Samandağ “SEYRAN” olacak « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 09:30

Samandağ “SEYRAN” olacak

reklam
Samandağ “SEYRAN” olacak
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 18:23

417 views

Samandağ “SEYRAN” olacak

İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları Samandağ esnafını ziyaret etti.

Kalabalık partili grubuyla esnafı ziyaret eden Miçooğulları, 31 Mart seçimleri kapsamında ziyaret ettiği esnaflara yönelik yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Samandağ Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Vatandaş ziyaretlerimize bugün itibariyle start verdik. Bugünden itibaren girmedik mahalle, ev, konuşmadık Samandağlı vatandaş bırakmayacağız. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Ben en çok gençlerin ve kadınların oylarını istiyorum. Samandağ’ın değişime ihtiyacı var. Bu değişim de sizlerin desteğiyle gerçekleşecek” dedi.

MİÇOOĞULLARI İÇİN DESTEK SLOGANLARI ATILDI

Miçooğulları ziyaret ettiği iş yerlerinde “Yiğidim, aslanım, Seyran başkanım” ve “Samandağ seninle güneş doğacak” sloganlarıyla karşılandı. Yoğun sevgi seli ve destek gören Seyran Miçooğulları, vatandaşlarla tek tek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Yoldan geçen kadınlara çiçek veren Miçooğulları, OYLAR iyi Parti’ye diyerek vatandaşlardan destek istedi.

MİÇOOĞULLARI’NA GENÇLERDEN VE KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Ziyaret ettiği iş yerlerinde gençlere ve kadınlara yönelik söylemleriyle dikkat çeken İYİ Parti Samandağ Belediye Başkan Adayı Seyran Miçooğulları’na gençler ve kadınlar yoğun destek verdi. Tek tek vatandaşlarla sohbet eden ve ellerini sıkan Miçooğulları, oylarına talip olduğu vatandaşlardan oy sözü aldı.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.