SAMANDAĞ CUMHURİYET MAHALLESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR YARARINA KAHVALTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:38

SAMANDAĞ CUMHURİYET MAHALLESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR YARARINA KAHVALTI

reklam
SAMANDAĞ CUMHURİYET MAHALLESİ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN DAR GELİRLİ VATANDAŞLAR YARARINA KAHVALTI
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2017 - 13:31

217 views

Samandağ Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, geçtiğimiz Pazar günü dar gelirli ve ihtiyaç sahipleri yararına kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Samandağ  Anadolu Place Otel’de gerçekleşen kahvaltı etkinliğine; Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Semire Beyazıt, Samandağ Bakkallar Odası Başkanı Necdet Arslan, dernek yönetim kurulu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Nesip Fırıncıoğulları, STK üyeleri, Yedi İklim Dershanesi Müdürü Hayrettin Arıkan,  Samandağ Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu;Nebil Çivi, Duygu Telca Beyazıt, Selva Akdeniz, Meral Oktay,Naim Bolat,  Kurye Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayrettin Türkmen,HRT Gönül Dostları Yapımcısı Muti Yenmiş, Mali Müşavir Türkan Abacı, Jeoloji Mühendisi M. Kemal Yeşiloğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte konuşan  Samandağ Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Semire Beyazıt: “ Sevgili hemşerilerim, dostlarım hepiniz hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum. Samandağ Cumhuriyet Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini 2016 yılında kurduk. Derneğimizin amacı mahallemizde sosyal etkinlik yaparak yardıma muhtaç olan insanlara yardım yaparak, aksayan hizmetleri yetkililere bildirip ve çözüm konusunda yardımcı olmaktır. Herkesi derneğimize üye olmaya davet ediyorum. Bu etkinliğimizi de mahallemizdeki ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaşlarımıza yardım amacıyla düzenlemiş bulunmaktayız. Etkinliğimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Mahalle sakinleri arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için her zaman bir araya geleceğiz.” dedi.(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.