SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK’TEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:27

SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK’TEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

reklam
SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK’TEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET
Son Güncelleme :

18 Haziran 2018 - 0:52

301 views

SABAHAT ÖZGÜRSOY ÇELİK’TEN ŞEHİT AİLELERİNE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Avukat Sabahat Özgürsoy Çelik şehit ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Tarihi 24 Haziran seçimlerinde Hatay’dan ilk kadın milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılan AK Parti Milletvekili Adayı Avukat Sabahat Özgürsoy Çelik seçim çalışmalarına bayram demeden dur durak devam ediyor. Türkiye için dönüm noktası mesabesindeki 24 Haziran seçimlerini önemini anlatmak için kapı kapı dolaşan sıkılmadık el, bırakmayan Çelik Ramazan bayramının 2. Gününde de yoğun ziyaret programına devam etti.
Hatay’ın önemli radyolarından birine misafir olup canlı yayında soruları yanıtlayan Çelik, Suruç’ta AK Partililere yönelik gerçekleştirilen ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Yıldız’ın ağabeyinin de hayatını kaybettiği menfur saldırıyı kınadığını belirtti ve vefat edenlere rahmet yaralılara da şifa dileklerinde bulundu.

HATAY AK KADINLAR SÜREKLİ SAHADA

Hatay AK Parti kadın kolları olarak sürekli sahada olduklarını ifade eden Çelik, erken seçim kararının kendileri için dezavantaj olmadığını çünkü zaten AK Parti olarak sürekli sahada halkla iç içe temasta olduklarını belirterek vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.
ŞEHİT AİLELERİNİ BAYRAMDA YALNIZ BIRAKMADI
Vatan için toprağa yiğitlerini vermiş Şehit Uğur Ölçer ve Şehit Sergen Pamukçu’nun ailelerini ziyaret edip yalnız bırakmayan,  Eski Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik’e Antakya İlçe Başkanı Av. Ramazan Alpaslan, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Necdet Bök ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

AK Parti heyeti daha sonrasında Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin de katıldığı Elif Yıldırım & Önder Damar çiftinin nişan törenine katıldı. Çiftin nişan yüzüklerini takan Çelik, genç çifte mutluluklar diledi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.