REYHANLI BELEDİYE BAŞKAN HÜSEYİN ŞANVERDİ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE MESAJI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 11:54

REYHANLI BELEDİYE BAŞKAN HÜSEYİN ŞANVERDİ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE MESAJI

reklam
REYHANLI BELEDİYE BAŞKAN HÜSEYİN ŞANVERDİ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE MESAJI
Son Güncelleme :

12 Temmuz 2017 - 3:44

1.717 views

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin ŞANVERDİ, İlimizin Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılması sonucu 2’si ağır 3 polisimizin Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp yapılan tüm müdahalelere Rağmen Şehit olan Bayram ÖZDOĞAN ve Hayrettin MENNAN için başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajında Başkan Şanverdi;”Gece saatlerinde Bölge Trafik Denetleme noktasında görevlerini icra etmekte olan polislerimize kalleşlerce ateş açıldığını derin bir üzüntüyle öğrendim. Bölgede denetleme yapan görevli polislerimizden Bayram ÖZDOĞAN ve Hayrettin MENNAN’ın Şehit haberinin acısını milletimizle birlikte derinden yaşıyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alan terör örgütleri, Hatay halkının bu acı haber neticesinde birlik ve beraberliğini gördükçe yanıldıklarını anlayacaklardır. Şüphesiz, bu saldırılara karşı emniyet güçlerimiz kararlılıkla mücadelelerini sürdürecektir. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, şehitlerimizin ailelerine, Emniyet Genel Müdürlüğümüze ve milletimize başsağlığı, yaralı polisimize de acil şifalar diliyorum’’ dedi. (Haber Merkezi)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.