Radikal’de Başarının Mimarları Basına Tanıtıldı  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:17

Radikal’de Başarının Mimarları Basına Tanıtıldı 

YKS sınavında öğrencilerinin elde ettiği başarı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde basın toplantısı düzenlendi.

reklam
Radikal’de Başarının Mimarları Basına Tanıtıldı 
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 15:16

258 views

Radikal’de Başarının Mimarları Basına Tanıtıldı 

YKS sınavında öğrencilerinin elde ettiği başarı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde basın toplantısı düzenlendi. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya dereceye giren öğrenciler, Radikal Eğitim Kurumları Yönetim kadrosu, öğretmenler ve veliler katıldı.
reklam
Başarının ve gururun adeta gözlerden okunduğu toplantıda ilk olarak söz alan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şube Müdürü Cemil Sakar konuşmasında: “ Radikalde başarı geleneğimiz devam ediyor. YKS’ye damgasını vuran kurum olarak öğrencilerimizin başarıları ile gurur duyuyoruz. Bu yılki sınav bizim için çok önemli idi, çünkü tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını eğitimi de olumsuz bir biçimde etkilemişti. Bu süreçte bizler elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olduk. Çok şükür bugün bu emeğin meyvelerini hep birlikte topladık. Öğrencilerimiz Türkiye geneli başarıları ile gururumuz oldular. Türkiye 140. Hatay 1. olma başarısını elde eden Doğa Yoğurtçu’ya ve diğer başarı elde eden öğrencilerimize bizlere bu gururu yaşattıkları için şükranlarımızı sunuyor ve onların eğitimlerinde önemli katkı sağlayan eğitimci kadromuza da teşekkür ediyoruz. Radikal Eğitim Kurumları olarak yeni başarılar için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. ”dedi.
Son yıllarda yaşadığımız olumsuzluklara rağmen elde edilen bu başarı fazlası ile önem arz etmektedir diyen Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları : “ Burada görmüş olduğunuz gurur tablosunu oluşturan öğrencilerimize,şu sıkıntılı günlerde yüzlerimizde mutluluk oluşturdukları için huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Pandemiye, orman yangınlarına ve tüm olumsuzluklara rağmen bu ülkede güzel işler oluyor ve gençlerimizin sayesinde olan bu güzellikler hepimizi gururlandırmaya devam edecek emin olun. Hepinizin huzurunda kendilerini bir kez daha alkışlamak istiyorum. YKS sınavında Türkiye 140. ,Hatay 1. olan öğrencimiz Doğa Yoğurtçu başta olmak üzere dereceye girerek kurumumuz ve aileleri için gurur kaynağı olan kıymetli öğrencilerimizi yürekten kutluyor, öğrencilerimizin üzerinde büyük emekleri olan eğitimci kadromuza şükranlarımızı sunuyor ve velilerimize de özel teşekkür ediyorum. ”dedi. Açıklanan sonuçlara göre ilk 1000’de 2 öğrenci, ilk 10.000’de 6 öğrenci, ilk 20.000’de 22 öğrenci ve ilk 50.000’de 48 öğrencisi olan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi ne denli başarılı bir kurum olduğunu gözler önüne sermiştir. Elde ettiği derecesi ile gurur kaynağı olan Doğa Yoğurtçu konuşmasında: ”Bu sene hepimiz çok çalıştık. Çok zor bir yıl geçirdik. Her daim yanımızda olan Radikal Eğitim Kurumları Öğretmen kadromuz ve ailelerimiz bizlere çok destek oldular. Bizler bu başarılarımızı sürdürmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyoruz. “dedi.
Konuşmaların ardından Türkiye 140. Hatay 1. Olma başarısını elde eden Doğa Yoğurtçu’ya Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Tüm başarılı öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen kutlama pastasının kesilmesi ve toplu fotoğraf çekimi ile program son buldu.
reklam
GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir
PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.
reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.