PRIMEMALL ANTAKYA’DAN TRAFİK HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI PROJE « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:21

PRIMEMALL ANTAKYA’DAN TRAFİK HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI PROJE

reklam
PRIMEMALL ANTAKYA’DAN TRAFİK HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI PROJE
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2019 - 15:16

156 views

PRIMEMALL ANTAKYA’DAN TRAFİK HAFTASI’NA ÖZEL ANLAMLI PROJE

 

Açıldığı günden bugüne kadar gerçekleştirdiği birbirinden farklı etkinliklerin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de önem veren Primemall Antakya anlamlı projelerine bir yenisini daha ekledi.

Trafik haftası dolayısıyla Primemall Antakya Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kentin belirli yerlerine trafik ışıklarının yer aldığı noktalara, trafik kurallarını hatırlatıcı levhalar asıldı. Bu anlamlı çalışma ile sürücülere bir kez daha trafik kurallarının önemi hatırlatılmış oldu.

Sadece bir Alışveriş Merkezi olmaktan çok şehrin sosyal dokusuna dokunmayı, kent insanının içinde olmayı kendine bir görev haline getiren Primemall Antakya başarılı çalışmalarına devam ediyor. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.