PALUT:  ” LİG SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYİ HEDEFLİYORUZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:45

PALUT:  ” LİG SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYİ HEDEFLİYORUZ’’

reklam
PALUT:  ” LİG SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYİ HEDEFLİYORUZ’’
Son Güncelleme :

10 Ekim 2017 - 17:35

175 views

    PALUT:  ” LİG SONUNDA ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEMEYİ HEDEFLİYORUZ’’

     Hatayspor teknik direktörü İlhan Palut, Hatayspor basın sözcüsü Sabit Karadeniz ile birlikte, Hatayspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında Taha’nın tek golüyle kazanılan Tuzlaspor maçını değerlendirdi.

Tuzlasspor’un sezona kötü başladığını, bu nedenle Hatayspor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyleyen Palut, “Tuzlaspor lige iyi başlamadı. Bu maça iyi hazırlanacaklarını biliyorduk. Öyle de oldu. Zor bir maçtı. Baskılı oynamaya çalıştılar. Ama 90 dakika boyunca net bir pozisyon vermemeyi başardık. İlk yarı çok iyi değildik. Buna rağmen ilk yarı 3 net fırsat yakaladık. Maçın ikinci yarısında rakip kaleye daha çok gittik. Taha’nın güzel golü ile zorlu Tuzlaspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardık. Önümüzdeki süreçte çok daha iyi oynayıp, lig sonunda da şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyoruz” dedi. Lig boyunca hedeflerinin, önlerindeki maçı kazanmak olacağınını söyleyen Palut, “Olaya maç maç bakıyoruz. Hedefimiz her zaman önümüzdeki maçı kazanmak. Şimdi önümüzde Bodrum maçı var. Teknik ekip ve futbolcular olarak tek hedefimiz, kendi sahamızdaki bu maçı kazanmak. Bu hafta Keçiören- Menemen Bld. maçı var. Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçın sonucu ne olursa olsun, biz haftayı 3 puanla kapatarak, zriveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyoruz” sözlerini kullandı.

KARADENİZ: “TRİBÜNLER DOLDURARAK 90 DAKİKA DESTEĞİMİZİ ESİRGEMEYELİM’’

Hatayspor basın sözcüsü Sabit Karadeniz ise bu hafta oynanacak Bodrumspor maçında tribünlerin tamamen dolu olmasını beklediklerini ifade etti. Bir kez daha taraftarlara çağrıda bulunan Karadeniz, “Maçlara olan ilgi az. Biz her maçı dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Bir kez daha tüm Hataylılara çağrıda bulunuyorum. Takıma sahip çıkalım, tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca desteğimizi esirgemeyelim” şeklinde konuşarak, Hatay’ın tüm ilçelerinden taraftarları tribünde görmek istediklerini ifade etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.