Özel Pusula Akademi’den bursluluk sınavı « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 14:11

Özel Pusula Akademi’den bursluluk sınavı

Hatay’ın eğitimde en önde gelen kurumlarından olan Özel Pusula Akademi Koleji Anadolu Lisesi 8-9 ve 10. sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenliyor.

reklam
Özel Pusula Akademi’den bursluluk sınavı
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 9:00

505 views

Hatay’ın eğitimde en önde gelen kurumlarından olan Özel Pusula Akademi Koleji Anadolu Lisesi 8-9 ve 10. sınıflara yönelik bursluluk sınavı düzenliyor. Pandemi kurallarına uygun olarak seyreltilmiş sınıflarda uygulanacak olan sınavlar 8. Sınıflar için 17 Nisan’da, 9 ve 10. Sınıflar için de 18 Nisan’da yapılacak. Yeni nesil eğitim programını hayata geçiren ve çantasız eğitim, tam öğrenme mottosuyla eğitim camiasına yepyeni bir soluk getiren Özel Pusula Akademi Koleji Anadolu Lisesi, tüm 8,9 ve 10. Sınıfları sınava davet ediyor.

TÜM ARAÇ GEREÇLER KURUM TARAFINDAN SAĞLANACAK

Konuyla ilgili okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Bursluluk ve Giriş Sınavı okulumuzun almış olduğu TSE onaylı Okulum Temiz Belgesi Standartları doğrultusunda üst düzey önlemler alınarak ve seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze yapılacak. Kullanılacak sınav gereçleri (sınav kalemi, silgi, peçete, şeker ve su) kurumumuz tarafından sağlanacak. Sınav kaydı aday veya velisi tarafından okulumuzda yapılacak olup, onaylı sınav giriş kartları okulumuzda verilecek.

reklam

Öğrenciler sınava HES Kodu sorgulaması yapılarak alınacak. Sınav giriş kartı olmayan öğrenciler sınava alınmayacak. 8, 9 ve 10.Sınıflar için son başvuru tarihi 14 Nisan olup, kontenjanlarımız sınırlıdır” ifadelerine yer verildi.

Haber: Levent AŞKAR

reklam

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.