ORHAN SEBZECİ: Mahallemin Sorunlarını En İyi Bilenlerden Birisiyim « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:30

ORHAN SEBZECİ: Mahallemin Sorunlarını En İyi Bilenlerden Birisiyim

reklam
ORHAN SEBZECİ: Mahallemin Sorunlarını En İyi Bilenlerden Birisiyim
Son Güncelleme :

18 Ocak 2019 - 0:42

176 views

ORHAN SEBZECİ: Mahallemin Sorunlarını En İyi Bilenlerden Birisiyim

Akdeniz Mahallesi Muhtar adayı Orhan Sebzeci, projeleriyle Akdeniz Mahallesi’ni kalkındırmak için adaylığını açıkladı.
Doğma büyüme Akdeniz Mahallesi’nde yaşayan Sebzeci, mahallenin temsilcisi olarak vatandaşlara hizmet etmek istediğini söyledi.

Akdeniz Mahallesi Muhtar adayı Orhan Sebzeci, azaları ve eşleriyle yemekli toplantıda bir araya gelerek adaylığını açıklayan Sebzeci programda yaptığı açıklamada, “Akdeniz Mahallesi’ni en iyi şekilde yönetmeye aday olduğumu daha önce açıklamıştım. Arada geçen süre zarfında mahallemizi yönetmeye talip olduğum aza heyetini oluşturdum. Ben 1963 yılında bu mahallede doğdum, büyüdüm, 30 yıldır bu mahallede esnaflık yapıyorum. 4 çocuğum var. Akdeniz Mahallesi’nin kurucularından olup, 18 yıl muhtar 1. azalık görevi, Akdeniz Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcılığı gibi görevlerin yanı sıra Turunçluspor’un Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Tüm bu görevlerden birçok tecrübe edindim. Mahallemin sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Mahallemiz daha önce pilot bölge seçildi. Ancak projeler başarısız olunca bu uygulamadan vazgeçildi. Ancak benim amacım kimseyi eleştirmek değildir. Biz işimizi en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. Şimdiden adaylığımızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Toplantı günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. (Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.