ODABAŞI DERESİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN SERKAN TOPAL SÖZ VERDİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:05

ODABAŞI DERESİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN SERKAN TOPAL SÖZ VERDİ

reklam
ODABAŞI DERESİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN SERKAN TOPAL SÖZ VERDİ
Son Güncelleme :

25 Ağustos 2017 - 14:37

187 views

         ODABAŞI DERESİNİN ÇÖZÜMÜ İÇİN SERKAN TOPAL SÖZ VERDİ


     Odabaşı Mahallesi sakinleri kendilerini Okullarındaki sorunlar için ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal’a bölgede yaşadıkları sıkıntıları anlattılar. Sorunları tek tek dinleyerek yardımcısı aracılığıyla not tutan Topal çözüm üretileceğine dair bölge halkına söz verdi.

Odabaşı Mahallesi sakinleri özellikle Odabaşı Deresi’nin çevreye verdiği kirlilikten ve bu kirlilik nedeniyle yayılan kötü kokudan yakındılar. Koku nedeniyle dışarıya çıkmakta dâhi zorlandıklarını ve nefes alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, derenin temizlenmesine dönük taleplerini Topal’a ilettiler. Serkan Topal ise gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra bu sorunun çözümü için elinden geleceğini yapacağını ve vatandaşın talebini Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Lütfü Savaş ve Hatsu Yetkilileri ile bizzat görüşerek ileteceğine dair söz verdi.

Konuyla ilgili görüşmenin bugünlerde yapılması ve çözüme kavuşması bekleniyor. Bizde Hatay Yeni Haber Gazetesi olarak konunun takipçisi olacağız. (Haber /fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.