MUHTEŞEM CHP ALTINÖZÜ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:23

MUHTEŞEM CHP ALTINÖZÜ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

reklam
MUHTEŞEM CHP ALTINÖZÜ OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI
Son Güncelleme :

26 Ekim 2017 - 5:41

336 views

      CHP ALTINÖZÜ MUHTEŞEM BİR OLAĞAN KONGRE YAPTI

CHP Altınözü İlçe Başkanlığına Yeniden Hamit İsaoğulları Seçildi

Altınözü Enek Mahallesi Çok Amaçlı Salonunda yapılan ve katılım çok fazla olduğu kongreye; CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, İl Başkan Yardımcıları Ayhan Kıt, Semir Baklacı, eski milletvekili Hasan Akgöl, eski il başkanları Servet Mullaoğlu, Ertuğrul Gün, CHP Antakya İlçe Başkanı Hasan Ramiz Parlar,  önceki dönem İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Eski ADD Başkanı Hikmet Nurlu, Kongre delegeleri Yılmaz Şahutoğlu, Ali Mutlu, Defne Belediyesi Başkan Yardımcısı Derya Altunay, Defne Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Selim Matkap, CHP Milletvekili Adayları Mali Müşavir Nermin Yıldırım Kara ve Avukat Meryem Karaçay, CHP Defne İlçe Örgütü ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, Divan başkanlığına önceki dönem İl Genel Meclis Başkan Vekili ve Eski ADD Başkanı Hikmet Nurlu, ikinci başkan Erdal Hacı Bekiroğlu, yazman Aydın Elmacıoğlu getirildi. Faaliyet raporunun, Gelir gider tablosunun divana sunulmasıyla, divan başkanı tarafından okundu, oylandı ardından, tek listeyle gidilen seçimde 81 delegenin 60 oy kullanılan ve geçerli oyların tamamını alan Hamit İsaoğulları yeniden CHP Altınözü İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

Başkan İsaoğulları, yaptığı açıklamada ilçe halkıyla omuz omuza vererek çalışma yürüteceklerini, kardeşlikten asla ödün vermeyeceklerini söyledi.

İsaoğulları, ” Sayın divan, sayın il başkanım, il yönetimim, eski il ve ilçe başkanlarım, eski belediye başkanlarım, il delegelerim, muhtarlarım, değerli hanımefendiler, basınımızın güzide temsilcileri, kongre delegelerim ve saygı değer misafirler. Ülkemizin birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde birlik ve beraberlik içerisinde olağan kongremize katılarak bizleri onurlandıran siz değerli dostlarımı sevgi ve saygı ile selamlıyorum ve kongremize hoş geldiniz diyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi, neferi olmak bir ayrıcalıktır, bir onurdur. Ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum.15 yıldan beri bu kutsal göreve beni layık gördüğünüzden dolayı teşekkür ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi demek; Türk halkının var olma iradesinin adıdır, bağımsızlık aşkıdır, özgürlük sevdasıdır.
Cumhuriyet Halk Partisi demek; Halkı yoksulluktan kurtarmak için başı dik, sırtı pek ülke olması için kendini adamak demektir.

Siyaset bana ne verecek değil, ben topluma ne vereceğim demektir, devrimci olmak demektir, değişime cesaret edebilmek ve değiştirebilmek demektir.

Cumhuriyetin kurucusu, demokrasinin öncüsü olmak demektir, Çağ değiştirecek kudrete ve devrim yapacak iradeye sahip olmak demektir. Bu devrimci ruh Türkiye’ye yeni bir ufuk, Türk halkına ise yeni bir umut kazandıracaktır. Ben buna bir Cumhuriyet Halk Partili olarak yürekten inanıyorum.

Bütün partilerin faaliyet gösterdiği ilçemizde her zaman birlikte, kardeşçe yaşama vurgusu yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Elimizde imkân ve fırsat oldukça halkımızın yanında olup, sorunlarına çözüm bulmak, dertlerine ortak olmaktır gayemiz.” diye konuştu.

Dilek ve temenniler bölümünde CHP eski milletvekili Hasan Akgöl, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve CHP Eski İl Başkanı Ertuğrul Gün, birer konuşma yaptılar. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

                            (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.