Muhammet Yüksel ile Hassa İYİ Olacak  « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:28

Muhammet Yüksel ile Hassa İYİ Olacak 

reklam
Muhammet Yüksel ile Hassa İYİ Olacak 
Son Güncelleme :

17 Ocak 2019 - 0:18

398 views

Muhammet Yüksel ile Hassa İYİ Olacak 

İYİ Parti Hassa Belediye Başkan Adayı Muhammet Yüksel, iddialı projeleriyle belediye başkan adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından isminin açıklandığı günden bu güne kadar gece gündüz durmadan çalışan ve ilçe genelinde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Yüksel’e Hassalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Hassa’nın sorunlarını ve yıllarca geri planda kalmasının zorluklarını bilen, tecrübesiyle Hassa’ya gerçek kimliğini kazandırmak için aday olduğunu belirten Yüksel, askeri alanda yıllar boyunca edindiği tecrübeyi Hassalılara aktarmak istiyor.

Gazetemize adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Yüksel, “Ben asker olarak ülkeme yıllarca gözüm kapalı hizmet ettim. Şehir şehir gezdim. Pek çok şehirde incelemelerde bulundum. Hassa’nın eksiklerini, sorunlarını en iyi bilenlerden birisiyim. Bu yüzden Hassa’yı yönetmeye aday oldum. Genel Merkezimizin takdiri ve vatandaşlarımızın desteğiyle ilçeme en iyi şekilde hizmet etmek ve Hassa’yı gerçek kimliğine kavuşturmak istiyorum. Hassa’yı Hassalılarla birlikte yönetmek için tüm hemşerilerimin desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber: Levent AŞKAR)

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.