MOBİLYACILAR SİTESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKE ÇALIŞMALARI TAM GAZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:01

MOBİLYACILAR SİTESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKE ÇALIŞMALARI TAM GAZ

reklam
MOBİLYACILAR SİTESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKE ÇALIŞMALARI TAM GAZ
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2019 - 13:22

136 views

MOBİLYACILAR SİTESİ’NDE İÇME SUYU ŞEBEKE ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’ın ekonomisine katkıda bulunacak olan Antakya Mobilyacılar Sitesi’nde içme suyu şebekesi ve depo inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Mobilyacılar Sitesi’nin içme suyu ihtiyacını karşılama adına şebeke döşeme ve içme suyu deposu çalışmalarının devam ettiğini aktaran HATSU, iş kapsamında farklı ebatlarda döşenecek 11 bin 90 metre polietilen borunun 2 bin metresinin döşendiğini belirtti.

Proje kapsamında yapılan 600 metreküplük içme suyu servis deposunun yüzde 25’inin tamamlandığını belirten Genel Müdürlük, ayrıca 1 adet derinkuyu terfi binası, 170 adet abone bağlantısı ve içmesuyu şebekesi sanat yapıları yapılması planlandığı bilgisini verdi.

Teknik personel denetiminde devam çalışmada 2 paletli ekskavatör, 1 kepçe, 2 kamyon ve 12 personel görev yapıyor.  (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.