MEHMET KORMAN:’’ANKARA’DA TÜM HATAY’IN SESİ OLACAĞIM’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:40

MEHMET KORMAN:’’ANKARA’DA TÜM HATAY’IN SESİ OLACAĞIM’’

reklam
MEHMET KORMAN:’’ANKARA’DA TÜM HATAY’IN SESİ OLACAĞIM’’
Son Güncelleme :

14 Haziran 2018 - 9:42

189 views

MEHMET KORMAN:’’ANKARA’DA TÜM HATAY’IN SESİ OLACAĞIM’’

İYİ Parti Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Korman, 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçimleri öncesinde çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Hatay’ı karış karış gezen, girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Korman önceki gün Samandağ ilçesi Tomruksuyu Mahallesi’nde İYİ Parti gönüllüleri ile bir araya geldi.

Korman’a Samandağ ziyaretinde İYİ Parti Samandağ İlçe Başkanı Seyran Miçooğulları, İYİ Parti Defne İlçe Başkanı Yardımcısı Abdullah Aslan ve çok sayıda partili eşlik etti.

Korman, Tomruksuyu’nda ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Korman’a Tomruksuyu halkı yoğun ilgi gösterdi.

KORMAN: GÜZEL BİR GELECEK İÇİN İYİ PARTİ’Yİ SEÇİN

Tomruksuyu’nda ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlara hitap eden Korman yaptığı konuşmada, “İYİ Parti ülke çapında kısa zamanda örgütlenen ve büyüyen bir İYİ’lik hareketidir. Biz gençlere iş diyoruz, yaşlılara daha müreffeh bir hayat diyoruz. Çalışana hakkını vermek diyoruz, ev kadınlarına, çocuklara, çiftçiye, işsize yönelik gerçekçi politikalarla daha aydınlık bir Türkiye olacak diyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener ile bu yolda tüm engelleri aşıp iktidara yürüyoruz. Sizlerden bizi desteklemenizi istiyorum. Ben Mehmet Korman olarak sadece Antakya’nın, Kırıkhan’ın veya İskenderun’un değil tüm Hatay’ın Ankara’da  sesi olacağım. 25 Haziran’da güneş İYİ’ler için doğacak. Türkiye yepyeni bir sabaha uyanacak. Sizler de eşiniz, çocuğunuz, anne babanız, ülkeniz için İYİ bir gelecek istiyorsanız oyunuzu İYİ Parti’ye verin.

Bu Tomruksuyu’na son gelişimiz olmayacak. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Şeffaf politikalarımızı sizlerle sürekli olarak paylaşmaya devam edeceğiz. 24 Haziran’da sizlerden destek bekliyoruz. İnanıyorum ki Tomruksuyu 24 Haziran’da İYİ olacak, Hatay 24 Haziran’da İYİ olacak, Türkiye 24 Haziran’da İYİ olacak. Tüm Tomruksuyu halkını sevgi ve saygılarımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Korman konuşmasının ardından vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı. Ev ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Hatay Milletvekili Mehmet Korman vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Tomruksuyu ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.