MEHMET KARASU: EKİN EĞİTİM KURUMLARI OLARAK HEM KİTLESEL HEM DE BİREYSEL OLARAK YÜKSEK BAŞARI GÖSTERDİK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:55

MEHMET KARASU: EKİN EĞİTİM KURUMLARI OLARAK HEM KİTLESEL HEM DE BİREYSEL OLARAK YÜKSEK BAŞARI GÖSTERDİK

reklam
MEHMET KARASU: EKİN EĞİTİM KURUMLARI OLARAK HEM KİTLESEL HEM DE BİREYSEL OLARAK YÜKSEK BAŞARI GÖSTERDİK
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2017 - 15:54

323 views

      EKİN EĞİTİM SİSTEMİ HER ÖĞRENCİYİ BAŞARIYA ULAŞTIRIR

Ekin Yönetim Kurulu Üyesi Eğitim Koordinatörü Mehmet Karasu, birçok öğrencimiz değişik Anadolu liselerine yerleşerek Ekin Eğitim Kurumları’nın gurur tablosunda yer aldıklarını söyledi.

Dün TEOG başarı elde öğrencileri açıklayan Ekin Yönetim Kurulu Üyesi Eğitim Koordinatörü Karasu, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı kapsamında 07.08.2017 TEOG yerleştirme sonuçlarına göre Ekin Eğitim Kurumları hem kitlesel hemde bireysel başarıda yine yüksek bir başarı gösterdiğini söyledi.

Karasu, Her yıl olduğu gibi 2017 TEOG yerleştirmelerinde Fen ve Anadolu liselerinin taban puanlarında ciddi düzeyde gerçekleşen yükselmelere rağmen Ekin Eğitim Kurumları yine çok sayıda öğrenciyi iyi düzeydeki liselere yerleştirdiğini açıkladı.

            EKİN OKULLARINDA TEOG FIRTINASI

Ekin Eğitim Sisteminin her düzeydeki öğrenciyi başarıya ulaştırdığı gerçeği bu yılda bir kez daha gözler önüne serildiğini ifade eden Karasu, 2017 TEOG Yerleştirme sonuçlarına göre 10 öğrencimiz Fen Liselerine, 11 öğrencimiz Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesine, 16 öğrencimiz Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesine, 4 öğrencimiz Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesine, 6 öğrencimiz Osman Ötken Anadolu Lisesine, 7 öğrencimiz Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesine, 9 öğrencimiz Yüksel Kemal Behzatoğlu Anadolu Lisesine 7 öğrencimiz Defne Anadolu Lisesine, 12 öğrencimiz Antakya Anadolu Lisesine, 17 öğrencimiz Yüksel Acun Anadolu Lisesine, Ve daha bir çok öğrencimiz değişik Anadolu liselerine yerleşerek Ekin Eğitim Kurumları’nın gurur tablosunda yer almıştır. Öğrencilerimizin bu yüksek başarıları bizleri mutlu etmiştir. Gurur tablomuzun başında yer alan Türkiye Birincilerimizden Görkem Hamurcu Tarsus Amerikan Kolejine (TAM BURSLU), Elife Esin Topaktaş Hatay Fen Lisesine, Öykü Yeral Hatay Fen Lisesine, Zerda Emir Hatay Fen Lisesine , Zeynep Yıldız Hatay Fen Lisesine, Ali Sökmen Hatay Fen Lisesine, Emirhan Cabiroğlu Hatay Fen Lisesine, Ceren Zubari Hatay Fen Lisesine, Bilal Ağbaht Hatay Fen Lisesine, Vera Özal Hatay Fen lisesine yerleşerek bireysel başarıda da Ekin Eğitim Kurumlarını temsil etmişlerdir. Bizler Ekin Eğitim Kurumları yöneticileri, idarecileri, öğretmenleri ve çalışanları olarak öğrencilerimizin yüksek başarılarından dolayı gurur duyuyoruz. Velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin 2017 TEOG yerleştirmelerinde kitlesel ve bireysel başarı göstermelerinde emeği geçen Ekin Eğitim Kurumlarının idarecilerine ,fedakar öğretmenlerine ve çalışanlarına ve bize sonsuz güven duyan değerli velilerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize gelecek öğrenim hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.