LİSELER ARASI ŞİİR DİNLETİSİ YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 11:00

LİSELER ARASI ŞİİR DİNLETİSİ YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ

reklam
LİSELER ARASI ŞİİR DİNLETİSİ YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2019 - 14:51

146 views

LİSELER ARASI ŞİİR DİNLETİSİ YARIŞMASI DÜZENLİYORUZ

İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN LİSELER ARASI ŞİİR DİNLETİSİ YARIŞMASI

İskenderun Belediyesi liseler arası ödüllü şiir yarışması düzenliyor.

Düzenlenen yarışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yarışmanın amacının öğrencilerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZE EDİYOR

Yarışmanın 25 Mayıs 2019 günü millet parkında düzenleneceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Yarışmanın konusu özgün şiir. Yarışma tek aşamada gerçekleşecektir. Şiir konusu serbesttir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler başvurularını okulları aracılığı ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne yapabilecektir. Her okuldan bir öğrencinin katılacağı şiir yarışmasına başvuru için son tarih 20 Mayıs 2019’dur.Yarışma kültür müdürlüğümüzün koordinesinde yapılmaktadır” dedi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Dereceye giren öğrencilerimizden ilk üçüne ödül vereceğiz. Ödüllerimiz 1.ye 1500 tl hediye çeki,2.ye 1250 tl, 3.ye 1000 tl hediye çeki verilecek. Yarışma jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Şimdiden tüm yarışmaya katılacak olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu tür farklı yarışmalarımız ilerleyen dönemde de devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.