KÜLTÜR TEMEL LİSESİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 01:59

KÜLTÜR TEMEL LİSESİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

reklam
KÜLTÜR TEMEL LİSESİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Son Güncelleme :

20 Şubat 2018 - 11:00

159 views

KÜLTÜR TEMEL LİSESİ SOSYAL FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bölgemizin başarılı eğitim kurumlarının başında yer alan ve farklı eğitim modelleri ile elde ettikleri başarıların yanı sıra sosyal faaliyetleri ile her zaman fark yaratan Kültür Temel Lisesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlediği seminerle bir kez daha farkını ortaya koydu.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç ve Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ Kültür Temel Lisesi öğrencilerine yönelik seminer verdi.

Kültür Temel Lisesi Kurucuları Ali Girişken, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, Müdür Yardımcısı İbrahim Bayırlıoğlu, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ, Kültür Temel Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı seminer Doğu Akdeniz Üniversitesi tanıtımını konu alan sinevizyon gösterimi ile başladı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç daha sonra verdiği sunumda öğrencilerin sınav tercih döneminde dikkat etmeleri gereken konuları atlattı. Tercih yapan öğrencilerin bir başkasından etkilenerek değil, kendi istediği bölümü yazmalarının önemine değinen Dekan Malkoç Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni de anlatarak hangi bölümler ile kaç öğrenciye eğitim verdiklerini Kültür Temel Lisesi öğrencileriyle paylaştı.

HBB Toplantı Salonu’nda gerçekleşen seminerin ikinci ayağında ise Kariyer Günleri kapsamında Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç mesleği hakkında öğrencilere bilgi verdi. Geçen yıl başlayan ve geleneksel hale gelen “Kariyer Günleri” kapsamında Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlatarak bilgi verdi. Bu sayede öğrenciler eğilimleri olan meslekte akıllarına takılan konularda bilgi alırken merak ettikleri soruları da doğrudan sorabilme şansına sahip oldular. Kültür Temel Lisesi öğrencileri daha sonra Dekan Malkoç’a soru sorarak keyifli bir sohbet yaşadılar.

Öğrencilerin dikkatle dinlediği ve merak ettiği her konuyu sordukları seminerin sonunda konuklara katılımından dolayı teşekkür eden Kültür Temel Lisesi Kurucuları Ali Girişken, Okul Müdürü Ahmet Hamdi Ayda, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Doğu Akdeniz Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dekan Yardımcısı Gülten Sucu Dağ ve diğer Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Ayrıca Antakya Kültür Temel Lisesi kurucu Ali Girişken seminerin Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılmasından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ ve Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.