Komşu Market’e görkemli açılış « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:04

Komşu Market’e görkemli açılış

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde hizmete giren Komşu Market 2. şubesi, görkemli bir törenle hizmete girdi.

reklam
Komşu Market’e görkemli açılış
Son Güncelleme :

13 Haziran 2021 - 14:33

689 views

Komşu Market’e görkemli açılış

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi’nde hizmete giren Lokman ve Hüsamettin Mansuroğlu kardeşlerin sahibi olduğu Komşu Market 2. şubesi, görkemli bir törenle hizmete girdi.

Özel indirimlerle hizmete giren Komşu Market’in açılışına Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Ali Mansuroğlu , Chp Defne İlçe Başkanı Akın Parlakyildiz, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı  Aydın Duran, Defne Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Erkan Mansuroğlu ,ATSO Meclis Başkanı Selahaddin Eskiocak ve Mansuroğlu ailesinden çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek Komşu Market’in 2. şubesini hizmete soktular. Market açılışında konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bu zor dönemde Hatay’da böylesine kapsamlı bir işyeri açmak büyük cesarettir.

Ben Hatay’ın ekonomisine, istihdamına yapılan katkı dolayısıyla işyeri sahiplerini tebrik ediyorum ve işletmenin Defne’ye ve Hatay’a hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılışın ardından işletme sahipleri Başkan Savaş ve beraberindekilere marketin bölümlerini gezdirdiler. Açılış davetliler onuruna verilen kokteyl ile sona erdi.

REKLAM


Komşu Market’in 2. şubesi Defne Turunçlu Mahallesi Uğur Mumcu 5. Cad. Ziyaret Yanı’nda hizmete girdi. Komşu Market, ev ve işyerlerine servis imkanın da sunuyor. Komşu Market’e aynı zamanda 0531 621 32 03 numaralı whatsapp hattından ulaşabilir, sipariş verebilirsiniz.
Haber-Foto: Levent AŞKAR

REKLAM

reklam

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN