KARATE’DEN BİR BAŞARI DAHA « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 01:47

KARATE’DEN BİR BAŞARI DAHA

reklam
KARATE’DEN BİR BAŞARI DAHA
Son Güncelleme :

06 Nisan 2018 - 5:21

325 views

KARATE’DEN BİR BAŞARI DAHA

29 Mart 01 Nisan tarihleri arasında Gaziantep İlinde yapılan” MİNİKLER- YILDIZLAR TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASINDA” İlimiz karatecileri madalyaları topladı. 59 İl’den 2204 sporcunun katıldığı şampiyonada +44 KĞ Komitede Meryem TATLIOĞLU Türkiye şampiyonu oldu. KATA’ da 2008 doğumlu Belma DUMAN Türkiye ikincisi, yine kata’da 2007 doğumlu Gizem CAN Türkiye üçüncüsü oldu.

Beraberinde Karate İl Temsilcisi Nizamettin KARAALİ, Antrenör Atıf DUMAN ve İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim ÖZTÜRK ile birlikte Spor İl Müdürü Cemil ŞENSÖZ’ü makamında ziyaret eden minik karateciler; bundan böyle daha çok çalışarak ileride Avrupa ve Dünya şampiyonu olmak istediklerini belirttiler. İl Müdürü ŞENSÖZ ise; ‘’Bu başarılarınız bizleri çok gururlandırıyor. Sizler böyle başarılar yakaladıkça bizlerinde destekleri sizlere artarak devam edecektir’’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.