İSKENDERUNLULAR KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:30

İSKENDERUNLULAR KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTU

reklam
İSKENDERUNLULAR KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTU
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 13:35

145 views

İSKENDERUNLULAR KARDEŞLİK SOFRASINDA BULUŞTU

Bolluk ve bereketiyle gelen Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından kurulan kardeşlik sofrası, 21 Mayıs Salı günü İskenderun’daki yerini aldı.

İskenderun Anıt Alanı’nda kurulan ve yüzlerce İskenderunluyu bir araya getiren kardeşlik sofrasında eller; barış, kardeşlik ve toplumsal huzur için semaya açıldı. Paylaşarak büyümenin mutluluğu ile hareket eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da hemşehrilerini yalnız bırakmadı. Başkan Savaş’a eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali de eşlik etti.

Gerçekleşen iftar yemeği ile birlikte bir arada olma kültürünü yaşayan İskenderun halkının mutluluğu görülmeye değerdi.

Açılan oruçların ardından HBB Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden değerli sanatçılarının sahnelediği oyunlarla keyifli dakikalar yaşayan İskenderunlular, unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşadıklarını belirtti.    (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.