İSKENDERUN’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:29

İSKENDERUN’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

reklam
İSKENDERUN’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
Son Güncelleme :

19 Temmuz 2016 - 1:54

182 views

İSKENDERUN’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

    İskenderun’da Atatürk Anıt alanında, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden demokrasi şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı. Gün içerisinde İskenderun Belediyesi tarafından yapılan anonslar ile halk gıyabi cenaze namazına davet edildi. Milli iradeye sahip çıkan binlerce vatandaş yatsı namazı sonrasın da gıyabi cenaze namazı kıldı.

1 (8) 1 (12)

Kaptan Mehmet Paşa Cami İmamı Hamit Açıkgöz tarafından kıldırılan gıyabi cenaze namazının ardından cenaze darbe girişimi sırasında canlarını ülkemiz için feda eden vatandaşlarımız için dualar edildi.

1 (10) 1 (9)

Gıyabi cenaze namazına İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı. Atatürk Anıt alanını dolduran vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile “şehitler ölmez vatan bölünmez” ,”ya Allah Bismillah Allah’u Ekber”, şeklinde slogan attılar.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise halkın milli iradeye sahip çıktığını belirterek,” Tehlike henüz daha geçmedi. Bizler meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Bu ülke bu cuntacılardan temizlenecek. Demokrasiden başkan yol yok. Bizler her zaman ülkemize, milletimize, bayrağımıza sahip çıkacağız. Vatan hainlerine canımız pahasına geçit vermeyeceğiz. Başta Türkiye yok” şeklinde görüş beyan etti.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.