İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BELEDİYE HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 22:07

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BELEDİYE HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

reklam
İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BELEDİYE HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

05 Ocak 2018 - 0:09

166 views

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:BELEDİYE HİZMETLERİMİZ KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulucami caddesinde eski bitpazarı karşısında devam eden kaldırım düzenleneme çalışmalarını yerinde inceledi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR

Başkan Seyfi Dingil, belediye hizmetlerinin şehrin en ücra köşesine kadar ulaştırıldığını belirterek,”Bizler her zaman esnafımızla ve vatandaşımızla iç içeyiz. Esnaf ziyaretimiz ardından sokaklarda ve caddelerde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan kaldırım düzenleme çalışmalarını yerinde inceliyoruz. İlçemizin gelişim ve değişimini gerçekleştirmek için çalışmalarımızı büyük bir titizlikle sürdürüyoruz. Göreve başladığımız ilk günden bu yana Kentin bütün sorunlarına tek tek ele alarak çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz.”diye konuştu.

DURMADAN HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Başkan Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımıza Belediye ile ilgili her türlü hizmeti en güzel ve layık oldukları şekilde götürüyoruz. Kaldırım ihtiyacı olan bütün mahallelerimize hizmetin en güzelini götürüyoruz. Şehrin estetiğinin yanında vatandaşlarımızın da rahat ve güvenli bir şekilde kaldırımları kullanabilmesini istiyoruz. Belediye olarak hedefimiz yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak. Kaldırım ve yürüyüş yollarını engellilerin de kullanabileceği şekilde dizayn ediyoruz. Bu çalışmalarımız sadece merkezde değil, tespitlerimiz doğrultusunda tüm mahallerimizde devam ediyor. Halkımıza hizmet noktasında daha kaliteli yaşam standartları oluşturabilmek için çalışmalarımız aralıksız sürecektir” diye konuştu.

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.