İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL PLAJ FUTBOLU SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:08

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL PLAJ FUTBOLU SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

reklam
İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL PLAJ FUTBOLU SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2017 - 14:03

193 views

   İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL PLAJ FUTBOLU SAHASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 30 Ağustos Zafer Bayramı Çerçevesinde düzenlenecek olan plaj futbolu turnuvasının hazırlıkların devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi spor kompleksi plaj sahasında yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

SAHADA HAZIRLIK ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgiler alan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sahil kısmında bulunan belediyemize ait plaj sahası uzun bir süredir kullanılmıyordu.30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile sporseverlerden gelen yoğun talep üzerine plaj futbolu ve futnet turnuvası düzenlemeye karar verdik. Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen olan turnuva bu plaj sahasında oynanacak. Ekiplerimiz şuanda düzenleme ve hazırlık çalışmaları yapıyor” dedi.

SPORTİF ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Fen İşleri ekiplerinin ilk olarak saha zemininde çalışma yaptığı belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Ekipler bozulan zeminde düzenleme ve kumlama çalışması yapıyor. Ardından kale direkleri ve tribünlerin bakımları yapılacak. Sahamız en kısa sürede hazır hale gelecek. Bu sahada daha farklı etkinliklerde düzenleyeceğiz. Spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.