İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL REYHANLI’DA TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 04:44

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL REYHANLI’DA TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

reklam
İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL REYHANLI’DA TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Son Güncelleme :

05 Şubat 2018 - 14:01

116 views

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKAN SEYFİ DİNGİL REYHANLI’DA TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Reyhanlı’da hain teröristler tarafından Afrin bölgesinden atılan roket sonucunda şehit olan vatandaşlarımızın evlerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Hatay’a Afrin operasyonu ve bölgede şehit cenazesi ve taziye ziyaretleri için gelen Başbakan Sn. Binali Yıldırım ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu karşılayan Başkan Seyfi Dingil, ardından Kırıkhan’da J. Uzm. Çvş. Mehmet Bayram için mezarlık kompleksinde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başkan Seyfi Dingil ardından Reyhanlı’da hain teröristler tarafından Afrin bölgesinden atılan roket sonucunda şehit olan Ahmet Şanverdi,Fatma Avlar’ ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Reyhanlı’da PKK/PYD/YPG’li teröristler tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Rıfat Sinirli’ninde evine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Seyfi Dingil, şehitlerimize Allah’tan rahmet, aile yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ

Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”şehitlerimiz ülkemizin ve milletimizin huzuru için canlarını feda ettiler. Bizlerde her zaman şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her daim yanındayız. Ülkemizin bütünlüğüne gelecek her türlü tehdit ve tehlikeye karşı, birlik ve beraberliğimizi koruyarak mücadelemizi sürdürmeliyiz. Kalbimiz ve dualarımız, Afrin’de terör örgütlerine karşı yürütülen harekâtta canlarını ortaya koyan Mehmetçiklerimiz ile birlikte” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.