İFTAR SOFRASINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:45

İFTAR SOFRASINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

reklam
İFTAR SOFRASINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2019 - 15:37

139 views

 

İFTAR SOFRASINA TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

 

Antakya Belediyesi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle mütevazi programlar, ihtiyaç sahiplerine yardımlar, ve Çorba Evi’nde iftar sofrası organize ederek vatandaşların birlik ve beraberlik ikliminde bir Ramazan geçirmelerini amaçlıyor.

Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle Antakya Belediyesi Çorba Evi’nde her akşam vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ikram edilecek iftar yemeği kapsamında birlik beraberlik sofraları kuruluyor.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayında da vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Mahfel Sosyal Tesislerinde bulunan Antakya Belediyesi Çorba Evi’nde mübarek Ramazan ayı boyunca her akşam yüzlerce vatandaşımıza iftar yemeği ikram edeceğiz.

Antakya Belediyesi’nin deneyimli aşçı kadrosu, pırıl pırıl nezih ortamında ramazan ayına uygun menüler ile ikram edilecek olan iftar yemekleri aynı anda yüzlerce vatandaşı ağırlayabilecek kapasitede hazırlanıyor. Tüm vatandaşlarımızı bu birlik beraberlik sofralarında bir araya gelmek üzere her akşam Çorba Evi’ne davet ediyoruz.”(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.