İBRAHİM SAZ’DAN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİALAR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:08

İBRAHİM SAZ’DAN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİALAR

reklam
İBRAHİM SAZ’DAN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİALAR
Son Güncelleme :

27 Nisan 2018 - 6:52

650 views

İBRAHİM SAZ’DAN GÜNDEMİ SARSACAK İDDİALAR

Ak Parti Üyesi olan İbrahim Saz Antakya Köprübaşı Meydanı Ulus Alanı’nda oturma eylemi yaparak, Ak Parti Hatay Milletvekilleri ve Reyhanlı Belediyesi hakkında gündemi sarsacak iddialarda bulundu.

Antakya Köprübaşı Meydanı Ulus Alanı’nda gerçekleştirdiği oturma eylemi hakkında bilgiler veren İbrahim Saz, basın açıklaması da gerçekleştirerek Ak Parti Hatay Milletvekilleri hakkında da gündemi sarsacak iddialarda bulundu. Hatay gündemini bir süredir sosyal medya hesabından yayınladığı belgelerle de meşgul eden İbrahim Saz, Hatay Valiliği’nden izin alarak Köprübaşı Ulus Alanı’nda oturma eylemi ve ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

FETÖ’CÜLERİ AKLAMAK İÇİN ÇOK ÇABA GÖSTERİYORLAR

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ ile mücadele edilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesini, fakat Ak Parti Hatay Milletvekillerinin bu konuda mücadele etmediğini savunan İbrahim Saz; “Bu eylemi yapma amacım, 15 Temmuz hain darbe sürecinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘FETÖ’cü olanları şikayet edin’ diye talimat verdi. Cumhurbaşkanımızın talimatının ardından kendisini temsil eden ve Hatay halkını temsil eden Ak Parti Hatay Milletvekilleri FETÖ’cüleri beraat ettirmek için ellerinden gelen her türlü mücadeleyi sağladılar. Sorulan bir saruyada cevap veren İbahim SAZ:’’Yazdırdığım pankartta bahsedilen kişi Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal’dır. Milletvekili Yeşildal, eski Hatay İl Başkanı olan Ahmet Atıç’ın FETÖ ile ilgili soruşturmasını aklamak için gerek Ak Parti Genel Merkezi’nde olsun, gerekse yargı da olsun elinden gelen her türlü çabayı göstermektedir.” dedi.

REYHANLI BELEDİYESİ’NDE DE USULSÜZLÜK DİZBOYU

FETÖ ile yapılan mücadelenin yanı sıra yerel yönetimlerde de aynı şekilde hukuksuzluğun hakim olduğunu dile getiren İbrahim Saz, “Yerel yönetimlerde hukuksuzluğun devam ettiği belediye ise Reyhanlı Belediyesi’dir. Belediye ile ilgili sosyal medyada resmi facebook hesabımda yapılan hukuksuzlukları uzun zamandır dile getirdim. Hatay’da Ak Parti’nin 5 tane milletvekili var. Bu milletvekillerinden biri çıkıp da, ‘Sen neden ve neye istinaden böyle yapıyorsun?’ diyen olmadı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden Reyhanlı Belediyesi’nin usulsüzlük yaptığına dair elimde belge olmasına rağmen, önceki gün Reyhanlı Belediye Başkanı’nın ‘Eğer benim belediye personellerimin usulsüzlük yaptığına dair iddiaları belgelerle ispat edersen, ben kendi elimle personellerimi savcılığa suç duyusunda bulunacağım.’ demesine rağmen,  Reyhanlı Belediye Başkanı halen personellerini kollamaktadır.” dedi.

HALKINI DÜŞÜNMEYEN MİLLETVEKİLLERİN VE BELEDİYELERİN YANINDA OLMAYACAĞIZ

Bu eylemi yapma nedeninin Hatay Valiliği ve Cumhurbaşkanlığı’na sesinin duyulması için yaptığını belirten İbrahim Saz, “Aslında mevcutta bulunan Ak Parti Hatay Milletvekilleri Cumhurbaşkanı’nın seçimi kaybetmesi için elinden gelen her türlü mücadeleyi yapıyorlar.  Nedeni ise vatandaşların mağduriyetlerini hiçbir şekilde ele almıyorlar. Bu 5 vekil benim de vekilim. Sadece kendi ve yanında bulunanların çıkarları için mücadele yapıyorlar. Biz hukukun üstünlüğüne güveniyoruz. Ak Parti Hatay İl Teşkilatı sadece birkaç kişiden ibaret değildir. Buradaki insanların birçoğunu küstürdüler. Biz Cumhurbaşkanımızın yanında varız. Ama halkını düşünmeyen milletvekilleri ile belediyelerin hiçbir zaman yanında olmayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber/Fotoğraf/Kamera: LeventAŞKAR)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.