İBRAHİM GÜZEL’DEN KERMESE DESTEK « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 17:56

  İBRAHİM GÜZEL’DEN KERMESE DESTEK

reklam
  İBRAHİM GÜZEL’DEN KERMESE DESTEK
Son Güncelleme :

21 Mayıs 2019 - 11:32

240 views

İBRAHİM GÜZEL’DEN KERMESE DESTEK

Defne İlçesine Bağlı Gümüşgöze İlkokulu/Ortaokulunda kermes düzenlendi. Gümüşgöze İlkokulu/Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermese Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, veliler, öğrenciler ve birçok sayıda vatandaş katıldı.

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, kurulan stantları gezerek velilerle ve öğrencilerle sohbet edip, öğrencilerin eğitimlerine destek amaçlı kurdukları stantlardan alışveriş yaptı.

Etkinlikte duygularını dile getiren Belediye Başkanı İbrahim Güzel: ‘’Bugün sizler bize emanetsiniz sevgili çocuklar, yarın da bizler sizlere. Eğitim bir ülkenin kaderini değiştirir. İyi yetiştirilmiş bir nesil geleceğimizin teminatıdır. Bizim geleceğimiz sizlersiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’ dedi. Kermeste Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e ilgi oldukça yüksekti.(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.