HİKMET HATUNOĞLU:’’TEFECİLİK, MAFYA BUNLAR BENİM KİTABIMDA YAZMAZ’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:36

HİKMET HATUNOĞLU:’’TEFECİLİK, MAFYA BUNLAR BENİM KİTABIMDA YAZMAZ’’

reklam
HİKMET HATUNOĞLU:’’TEFECİLİK, MAFYA BUNLAR BENİM KİTABIMDA YAZMAZ’’
Son Güncelleme :

15 Aralık 2018 - 10:55

502 views

HİKMET HATUNOĞLU:’’TEFECİLİK, MAFYA BUNLAR BENİM KİTABIMDA YAZMAZ’’

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu özel bir radyo programına konuk oldu. Hikmet Hatunoğlu adaylık sürecine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ankara’daki tren kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Hatunoğlu adaylığı sürecinde kendisine destek veren Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ederek seçim sürecini halkın takdirine bıraktığın açıkladı.

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu hakkındaki söylemleri hakkında önemli açıklamalarda bulunurken şahsına yönelik yapılan karalama kampanyaları ispatlanırsa adaylıktan çekileceğini ifade etti.

 BEN HARAM PARA YEMEDİM, YEMEMDE

Hatunoğlu konuşmasında; “Tefecilik, mafya bunlar benim kitabımda yazmaz. Ben haram para yemedim. Yememde. Hakkımdaki söylemleri ortaya atanların iddialarını ispatlamasını bekliyorum. Eğer bir kişi ispatlarsa ben Cumhuriyet Halk Partisinden istifa edeceğim. Ben Cumhuriyet Halk Partisine insanlarımıza faydalı olmak için geçiş yaptım. İnsanlarımızın hayır duasını almak için, onların gönüllerini fethetmek için aday oldum. Ben asla başka partiye gitmeyi düşünmedim. İnşallah Cumhuriyet Halk Partisinde siyaseti bırakacağım. Büyükşehir konusunda Sayın Lütfü Savaş’ın adaylığını tekrar kutluyorum. Biz kendisiyle birlikte çalışıyoruz. Biz Hatay Büyükşehir Belediyesini kazanmak içinde çalışıyoruz. Büyükşehir’i kazanamadıktan sonra, Antakya’yı kazanmanın bir anlamı yok. Kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz.”

 BİZİM LÜTFÜ BAŞKAN İLE SORUNUMUZ OLMADI

“Bizim Lütfü Başkan ile sorunumuz olmadı. Biz aynı takım arkadaşı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.  Aynı zamanda futbolcu geçmişimde var. Antakya çok stratejik bir ilçemiz. Cumhuriyet Halk Partisinde Antakya Belediye Başkan Adaylığı için sadece 2 kişinin başvurulması ve bana verilmesi Altın tepsi ikramı değil. Zor bir ilçe de mücadele ediyoruz. Antakya Belediyesinin sorunlarını iyi anlayan, talepleri bilen muhtarların sıkıntılarını bilen biri olarak Antakya Belediyesi benim için kısmen kolay gözükse de orada geçirdiğim 4 buçuk yıl boyunca her şeyi gözlemledim. Ben adayı olmadım, görevlendirildim ve bunun için çalışacağım. Seçmenlerle buluşmada kapı kapı gezerek, her evi ziyaret ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle ben farklı düşünceleri olan arkadaşlarla bir araya gelerek herkesi kazanmak istiyoruz. Biz tüm seçmenin bize oy vermesini istiyoruz. Tarihi Antakya’mızın büyük medeniyetlere ev sahipliği yaparak tarihe geçtiğini ifade etmek isterim.”

 BİZİM DERDİMİZ PARTİCİ BAKIŞ İLE HAREKET ETMEK DEĞİL, İNSANLARI KUCAKLAMAK ÜZERİNE OLACAK

“Benim Antakya Belediye Başkan Yardımcılığı görevindeki hedeflerim birilerini rahatsız etti ki, beni pasif ettiler. Tek derdimizin hizmet olduğu bir ortamda görevden uzaklaştırırdım. Görev boyu sürecinde İsmail Başkan bütün dayatmalara rağmen beni görevimden almadı. Yetkilerimi kısıtladığını söyleyebilirim ama kendisi dik bir duruş sergiledi. Bizim derdimiz partici bakış ile hareket etmek değil, insanları kucaklamak üzerine olacak. Antakya’ya baktığımız zaman hizmete susadığını görebiliyoruz. Vatandaşla sürekli içi içe olan biri olarak tüm sıkıntıları görüyoruz ve not ediyoruz. Eğer başkan olursam Büyükşehir’in AK Parti’de kaldığını düşünürsek burada önemli olan mecliste uyumlu çalışmaktır” şeklinde konuştu. (Haber/Fotoğraf:Levent AŞKAR)

ÖZEL HABER

GİZLİLİK İLKELERİ
www.hatayyenihaber.com’un tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları www.hatayyenihaber.com’a aittir. www.hatayyenihaber.com sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır. Bunlar www.hatayyenihaber.com’un yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.
www.hatayyenihaber.com’daki harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur. www.hatayyenihaber.com’da hiçbir bildirim yapmadan, herhangi bir zaman değişikliğe gidebilir. Bu sitedeki bilgilerden kaynaklı hataların hiçbirinden sorumlu değildir.

 

PRİVACY POLİCY
We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the www.hatayyenihaber.com. However, sometimes the www.hatayyenihaber.com uses third parties to process your information. www.hatayyenihaber. comrequires these third parties to comply strictly with its instructions and the www.hatayyenihaber.com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the www.hatayyenihaber.comwe sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the www.hatayyenihaber.com and its services. When you use www.hatayyenihaber.com online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the www.hatayyenihaber.com cookies section of our full Privacy Policy.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.