HGC’den Reyhanlı çıkarması « Hatay Yeni Haber Gazetesi

18 Nisan 2024 - 21:43

HGC’den Reyhanlı çıkarması

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan; Mehmet HACIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek, belediye faaliyetleri ile ilgili bilgiler edindiler.

reklam
HGC’den Reyhanlı çıkarması
Son Güncelleme :

16 Haziran 2021 - 23:43

140 views

HGC’den Reyhanlı çıkarması

Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan; Mehmet HACIOĞLU’nu makamında ziyaret ederek, belediye faaliyetleri ile ilgili bilgiler edindiler.

Başkan; Mehmet HACIOĞLU makamında cemiyet yetkilileri ile yaptığı görüşmede şunları dile getirdi; “Uzun bir süredir, pandemi dolayısıyla cemiyetin ziyaret talebine cevap veremedik. Öncelikle bu ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tabi ki böyle değerli basın mensuplarını karşımızda görünce Belediye Başkanı olarak bu ziyareti değerlendirmek istedim. Bu doğrultuda yaptığımız çalışma ve projelerimizden söz etme fırsatı bulacağımdan dolayı ayrıca mutluyum. Cemiyet Başkanı Sayın Abdullah TEMİZYÜREK ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca katılım gösteren tüm gazeteci arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Ayrıca Başkan; Mehmet HACIOĞLU “Bu projelerde büyük destek ve emeği olan başta Sayın Milletvekilimiz Hüseyin ŞANVERDİ ve bölge Milletvekillerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


CEMİL MERİÇ MÜZESİ İNCELENDİ
Cemiyetin makam ziyaretinin ardından, Başkan Hacıoğlu eşliğinde, belediye faaliyetleri yerinde tanıtıldı. ilk olarak CEMİL MERİÇ müzesi ziyareti gerçekleştirildi, restorasyon hakkında bilgi verildi. Harran mahallesinde bulunan ve birçok filme ev sahipliği yapmış, Fatih Müderris Konağı ziyaret edildi. Valimiz Sayın Rahmi DOĞAN’ın talimatlarıyla gerçekleştirilecek olan restorasyon faaliyeti hakkında bilgi verildi.


YENİŞEHİR MİLLET BAHÇESİ’NE TAM NOT
Şuanda yapılmakta olan Yenişehir Millet Bahçesi projesi gezilerek yerinde incelendi ve tanıtıldı. Ardından Reyhanlı Barajı gezilerek, baraj ve tarımsal faaliyetler hakkında bilgi verildi. Üçtepe Mahallesi Türk Kızılayı – Reyhanlı Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hatay Toplum Merkezi Tarım ve Hayvancılık Proje Uygulama Alanı” ziyaret edilerek, projenin önemine değinildi.

REKLAM

Reyhanlı’nın yeni oksijen kaynağı haline getirilen “Kent Ormanı” ziyaretçilere tanıtıldı. Tayvan-Türkiye işbirliği ile yaptırılan, “Reyhanlı Toplum Merkezi” İnşaatı tanıtıldı. Son olarak da Reyhanlı için büyük önem arz eden Güneş Enerjisi Sistemi Projesi şantiye alanına gidilerek GES tanıtımı yapıldı. Karşılıklı olarak ziyaretten duyulan memnuniyet ifade edilerek, program sona erdi.

REKLAM

reklam

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.