HESOB BAŞKANI ABDÜLKADİR TEKSÖZ: ‘’TERÖR İLE BİR YERE VARMAYA ÇALIŞANLAR, AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR’’ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:14

HESOB BAŞKANI ABDÜLKADİR TEKSÖZ: ‘’TERÖR İLE BİR YERE VARMAYA ÇALIŞANLAR, AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR’’

reklam
HESOB BAŞKANI ABDÜLKADİR TEKSÖZ: ‘’TERÖR İLE BİR YERE VARMAYA ÇALIŞANLAR, AMAÇLARINA ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR’’
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2017 - 15:38

164 views

Hatay Esnaf ve Sanatkârlar odalar birliği başkanı Abdulkadir Teksöz, 09 Temmuz 2017 günü saat 21.55 sıralarında İlimiz Antakya ilçesi girişinde yer alan Bölge Trafik Denetleme Noktasının karşısında, eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılması sonucu 2’si ağır olmak üzere 3 polis memuru yaralı olarak Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 polis memuru kurtarılamayarak şehit olmasıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Teksöz’ün yaptığı açıklama şöyle: ’’Emniyet mensuplarımıza yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyor, Terör ile bir yere varmaya çalışanlar, amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Milletimizin, vatana, bayrağa bağlılığını güçlendirecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden polislerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına sabır; tüm yaralı gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin Başı Sağ olsun. Şehitlerimizin Mekânları Cennet Olsun’’ dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.