HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANA ÇIKTI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:46

HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANA ÇIKTI

reklam
HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANA ÇIKTI
Son Güncelleme :

06 Şubat 2018 - 10:17

220 views

     HBB ERKEK VOLEYBOL TAKIMI ANTRENMANA ÇIKTI

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol takımı antrenman yaptı.

Antakya Kapalı Spor salonunda Ahmet Çoban baş antrenörlüğünde hazırlanan takım, 7 Şubat Çarşamba günü Maraş Spor ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanıyor.

Hatay temsilcisi şampiyonluk yolunda taraftarların da desteğini yanına alarak zorlu mücadeleden galip ayrılmayı hedefliyor.

“PLAF OFF İDDİAMIZ DEVAM EDİYOR”

Antrenmanda oyuncuların performansı ve takımın ligdeki durumunu değerlendiren başantrenör Ahmet Çoban, bu sene ligde inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ancak play off iddialarını kaybetmediklerini belirtti.

Başantrenör Çoban, “ Oyuncu sakatlanmalarından ve diğer sebeplerden dolayı maçlarda tam anlamıyla istediğimiz sonucu elde edemedik. Ligde üst sıralara gelebilmek adına antrenmanlarımızı düzenli yaparak müsabakalarımızda yer alıyoruz. Önümüzde 8 maçımız var ve play off iddiamız devam ediyor. Bizler Hatay’ın takımıyız ve vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. Müsabakalarımızda tribünlerin dolu olması bizleri motive ederek başarılara iter. Hem Hatay’a hem kulübe daha güzel başarılar getirmek için elimizden gelenin en iyisini seyircilerimizin desteği ile yapacağımızın inancındayız” dedi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.