HBB, DEFNE’DE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 23:56

HBB, DEFNE’DE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

reklam
HBB, DEFNE’DE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

04 Ekim 2018 - 22:56

153 views

HBB, DEFNE’DE ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne İlçesindeki yapılan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş ve Fen İşleri Daire Başkanı Nihat Tazearslan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmalarda, Defne İlçesindeki eksiklikler tamamlanıyor. İlçede, vatandaşların rahatlığı için çalışmalarını sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, Defne halkından da takdir toplamayı başarıyor.

MAHALLELERDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda son olarak Güneysöğüt, Koçören, Tavla ve Yeniçağ Mahallelerinde yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi. Güneysöğüt Mahallesinde 5 Bin metre kare kilitli parke döşemesi, Koçören Mahallesinde Bin 300 metre beton asfalt çalışması, Tavla ve Yeniçağ Mahallelerinde 5 Bin metre sahti kaplama çalışması yapıldı. Defnelilerin kış öncesi rahatlığını düşünen Fen İşleri Daire Başkanlığı, vatandaşlara problem yaşatacak cadde ve sokaklardaki sorunlara minimuma düşürüyor.

(Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.