HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN KILIÇTUTAN’A YARDIM « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 10:43

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN KILIÇTUTAN’A YARDIM

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN KILIÇTUTAN’A YARDIM
Son olarak bağışladığı 10 ton erzakla 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşan hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven, daha önce de yaptığı önemli yardımlarla adından söz ettirmeyi başarmıştı.
Öğrencilerin yanı sıra korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için de gıda yardımında bulunan Güven’e Kılıçtutan Muhtarı Özcan Okuyan teşekkür mesajı yayımladı.

reklam
HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN KILIÇTUTAN’A YARDIM
Son Güncelleme :

28 Nisan 2020 - 0:41

489 views

HAYIRSEVER KANAAT ÖNDERİ MEHMET GÜVEN’DEN KILIÇTUTAN’A YARDIM

Son olarak bağışladığı 10 ton erzakla 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşan hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven, daha önce de yaptığı önemli yardımlarla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı sınır mahallesi olan Kılıçtutan Mahallesi’ndeki okulun onarımı için inşaat malzemeleri gönderen Mehmet Güven, okulun eğitim yapılmaya uygun hale gelmesi için önemli bir girişimde bulunmuştu. Geçtiğimiz yıllarda Kılıçtutan Mahallesi’nde okuyan öğrencilerin okulu için malzeme gönderen Güven, öğrencilerin kırtasiye ve giyim malzemelerini de göndererek beğeni kazandı. Öğrencilerin yanı sıra korona virüs sürecinde evlerinden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için de gıda yardımında bulunan Güven’e Kılıçtutan Muhtarı Özcan Okuyan teşekkür mesajı yayımladı.

OKUYAN: ÖNDERİMİZ MEHMET GÜVEN’E TEŞEKKÜR EDERİM

Kılıçtutan Mahallesi Muhtarı Özcan Okuyan, “Alevi kanaat önderimiz Mehmet Güven geçmişte okulumuzu onarmıştı. Okulun ihtiyaçları için inşaat malzemeleri yanı sıra öğrencilere yardımda bulundu. Ayrıca her sene gönderdiği yardım kolileri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara da yardım yapıyor. Bu sene de aynı şekilde yardım kolileri gönderdi. Kendisine ve emeği geçenlere yardımları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak teşekkür etti. Güven son olarak da yaptığı 10 tonluk gıda yardımıyla Hatay’da hiç kimseyi aç bırakmayacağını belirterek tüm çevrelerden takdir topladı.

GÜVEN: YARDIMLAR EHLİBEYTİN FAZİLETLERİNDENDİR

Hayırsever Alevi kanaat önderi Mehmet Güven yaptığı yardımla ilgili, “Bu yardımlar Hz. Muhammed, Hz. Ali ve ehlibeytin faziletlerindendir. Yardımlar için bizlere değil onlara teşekkür ediniz” ifadelerini kullandı.

 

(Haber/Fotoğraf/Kamera:Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.