HATUNOĞLU: ANTAKYA’YI BAŞKA BİR ANTAKYA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ « Hatay Yeni Haber Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:39

HATUNOĞLU: ANTAKYA’YI BAŞKA BİR ANTAKYA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

reklam
HATUNOĞLU: ANTAKYA’YI BAŞKA BİR ANTAKYA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Son Güncelleme :

06 Mart 2019 - 9:38

210 views

HATUNOĞLU: ANTAKYA’YI BAŞKA BİR ANTAKYA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Millet İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu: Antakya’yı başka bir Antakya yapacağız

Millet İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

31 Mart seçimleri çerçevesinde basınla buluşan Hatunoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ekibimle gece gündüz demeden Antakya için çalışıyoruz, Antakya’yı başka bir Antakya yapacağız” dedi.

YETİŞEN: BİZ TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESİN YANINDAYIZ

Toplantının açılış konuşmasını Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen yaptı. Hatunoğlu ve ekibine hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Yetişen, “Hızlı bir şekilde çalışmaya başladı. Ev, ev geziyor. Bu anlamda cemiyetimize 2. ziyareti gerçekleştirdi. Biz şehrimiz için bir taş koyan herkesin yanındayız. Hatay’a yakışır bir seçim olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HATUNOĞLU: ANTAKYA’YI BAŞKA BİR ANTAKYA YAPMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Seçimlere 26 gün kaldı. Ekibimizle gece gündüz demeden Antakya’yı başka bir Antakya yapmak için çalışıyoruz. Ekibimle birlikte sıkıntılı gördüğüm konuları çözmek için aday olduk. Muhakkak seçimler gelip geçicidir. Aslıhan Antakya’yı yaşanabilir bir şehir yapmak istiyoruz. Bize geçmişte yaptığınız ve gelecekte yapacağınız katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HATUNOĞLU GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Hatunoğlu konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hatunoğlu bürokratlarının kim olacağıyla ilgili soruya, “Ben geçmişte Antakya Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Arkadaşları yakından tanıyorum. Antakya’ya sevdalı isimlerle yol arkadaşlığı yapacağız. Bizim hedefimiz seçimleri kazanmak. Her biri birbirinden değerli birikimlerinden faydalanacağımız isimler var. Ama bunları burada açıklamak doğru olmaz. Şu an Antakya Belediyesi’nde 1500 kişi var. Ama 10 yönetici, 1400 çalışan var. Buradaki kadrodan isimleri seçerek yolumuza devam edeceğiz. Ben kimlerin vatandaşa zorluk çıkarttığını biliyorum. Yolumuza vatandaşa faydalı isimlerle devam edeceğiz.

SOKAKLARI PARKEDEN KURTARACAĞIZ

Altyapısı bitmiş sokakları parke taşlarından kurtarıp asfalta kavuşturacağız. Eski Antakya evlerinin olduğu sokaklarda anıtlar yüksek kurulundan alacağımız izinle oralarda da çalışma yapacağız.

ADA BAZLI PROJELER YAPACAĞIZ

Emek ve Aksaray Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm projesini durduracağız. Ada bazlı projeler yapacağız. Biz altyapı, yeşil alanlar, doğalgazı yapacağız. Kalan işleri müteahhitler yaparak vatandaşlarla anlaşacak. Biz orada vatandaşla pazarlık içinde olmayacağız.

95 MAHALLENİN TAMAMINA HİZMET EDECEĞİZ

Biz sadece Antakya’nın belirli mahallelerinden bahsetmiyoruz. İhtiyacı olan her mahallede vatandaşın beklentilerini karşılayacağız. Narlıca’ya olduğu gibi Güzelburç’a da yapacağız. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. 95 mahallenin tamamına gideceğiz. İhtiyacı olan her mahalleye doğalgaz getirmek için mücadele edeceğiz. HBB ile birlikte Antakya’yı kazandığımız takdirde hizmetleri Antakya halkı ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı. Hatunoğlu yapacağını vaat ettiği hizmetlerle ilgili soruları yanıtladı. Soruların yanıtlanmasının ardından basın açıklaması sona erdi. Toplantının sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. (Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.