Hatunoğlu: ”ANTAKYA’YA DERMAN OLMAYA GELİYORUZ” « Hatay Yeni Haber Gazetesi

25 Nisan 2024 - 03:59

Hatunoğlu: ”ANTAKYA’YA DERMAN OLMAYA GELİYORUZ”

reklam
Hatunoğlu: ”ANTAKYA’YA DERMAN OLMAYA GELİYORUZ”
Son Güncelleme :

07 Mart 2019 - 9:04

186 views

Hatunoğlu: ”ANTAKYA’YA DERMAN OLMAYA GELİYORUZ”

Millet İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu:

ANTAKYA’YA DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Millet İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından yoğun destek gören ve seçim süresinde Antakya’nın tüm mahallelerini gece gündüz demeden dolaşan Hatunoğlu, Akasya, Hacı Ömer Alpagot, Narlıca, Akcurun mahallelerinde ziyaretlerde bulunan Hatunoğlu, STK’lara da ziyaret gerçekleştirdi. Antakya’da faaliyet gösteren Reyhanlılılar Derneği’ni Antakya Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte ziyaret eden Hatunoğlu, ziyaret ettiği yerlerde projelerinden bahsetti.

ANTAKYA’YI YAŞANABİLİR KENT YAPACAĞIZ

Ziyaretlerde gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Millet İttifakı Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, “Ekibimizle gece gündüz demeden Antakya’yı başka bir Antakya yapmak için çalışıyoruz. Ekibimle birlikte sıkıntılı gördüğüm konuları çözmek için aday olduk. Muhakkak seçimler gelip geçicidir. Aslolan Antakya’yı yaşanabilir bir şehir yapmak istiyoruz. Emek ve Aksaray Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm projesini durduracağız. Ada bazlı projeler yapacağız. Biz altyapı, yeşil alanlar, doğalgazı yapacağız. Kalan işleri müteahhitler yaparak vatandaşlarla anlaşacak. Biz orada vatandaşla pazarlık içinde olmayacağız.

95 MAHALLENİN TAMAMINA HİZMET EDECEĞİZ

Biz sadece Antakya’nın belirli mahallelerinden bahsetmiyoruz. İhtiyacı olan her mahallede vatandaşın beklentilerini karşılayacağız. Narlıca’ya olduğu gibi Güzelburç’a da yapacağız. Sosyal belediyeciliği önemsiyoruz. 95 mahallenin tamamına gideceğiz. İhtiyacı olan her mahalleye doğalgaz getirmek için mücadele edeceğiz. HBB ile birlikte Antakya’yı kazandığımız takdirde hizmetleri Antakya halkı ile buluşturacağız.

Antakya’mızı birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde ortak akıl ile yönetmek ve sorunlara çözüm üretmek için partimiz tarafından hayata geçirilen Derman Belediyeciliği hakkında bilgiler verdik. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber: Levent AŞKAR)

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.