HATSU’DA KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

24 Nisan 2024 - 02:46

HATSU’DA KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

reklam
HATSU’DA KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2019 - 13:45

134 views

HATSU’DA KURUM İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kurum içi eğitimler kapsamında personellere verilen iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin sürdüğünü belirtti.

Hatay genelinde yapılacak çalışmaları 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında planlamayı ve uygulamayı esas alan HATSU, farklı birimlerde görev yapan personelleri her anlamda geliştirme adına verilen eğitim Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi’nde düzenlendi.

Görsel materyal ve sunumlar ile fiziksel, mekanik, elektrik, kimyasal, ergonomik, biyolojik, yangın ve kötü alışkanlara bağlı olarak oluşabilecek tehlikelerin ve bu süreçte nasıl bir yol izleneceğinin ele alındığı toplantıda iş güvenliği, hijyen ve sağlık konusunun hayatımızdaki önemine de dikkat çekildi.

İskenderun’da başlatılan eğitimlerin bütün Hatay bölgesindeki personellere verileceğini belirten Genel Müdürlük,  çalışma ortamlarının sağlıklı ve güvenli olması yönünde denetimlerin de sürdüğünün altını çizdi. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.