HATSU PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:41

HATSU PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR

reklam
HATSU PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2019 - 12:56

135 views

HATSU PERSONELLERİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), iş güvenliği seminerleri kapsamında personellere İş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmeye başlandığını duyurdu.

İş prensiplerini güvenilir, sosyal ve kültürel anlamda yerine getirmeyi amaçlayan HATSU, personellerini her anlamda geliştirme adına eğitim seminerlerine devam ediyor. İş sağlığı ve güvenliği eğitimi içme suyu, kanalizasyon ve abone işleri personellerine yönelik İskenderun HATSU hizmet binasında düzenlendi.

Hatay’ın her bölgesinde arazi şartları fark etmeksizin çalışma sürdüren ekiplerin güvenliğini ön planda tutan İdare, düzenlenen eğitim seminerleri sayesinde görsel materyal ve sunumlar ile acil durumlarda nasıl bir müdahale gerektiği konusunda personelleri bilinçlendirmeye devam ediyor.

İskenderun’da başlatılan eğitimlerin bütün Hatay bölgesindeki personellere verileceğini belirten Genel Müdürlük, hijyen ve sağlık konusunun hayatımızdaki önemine dikkat çekerek projelerin geliştirilerek çalışma ortamlarını iyileştirme yönünde sürdüreceğini açıkladı. (Haber Merkezi)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.