HATBORU’DA PATRON İŞÇİ EL ELE 1 MAYISI KUTLADI « Hatay Yeni Haber Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:25

HATBORU’DA PATRON İŞÇİ EL ELE 1 MAYISI KUTLADI

reklam
HATBORU’DA PATRON İŞÇİ EL ELE 1 MAYISI KUTLADI
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2019 - 11:51

557 views

HATBORU’DA PATRON İŞÇİ EL ELE 1 MAYISI KUTLADI

Hatboru San.Tic. A.Ş.’nin gelenekselleşmiş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlaması Bu yıl Atlı Spor Kulübü’nde çalışanlar ve aileleri ile beraber bir bayram havasında kutlandı.

Etkinliğin açılış konuşmasında Hatboru Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar:” Hatboru olarak biliyoruz ki çalışanlarımızın mutlu ve huzurlu olması hem firmamız açısından hem de çalışanlarımız aileleri açısından son derece önem arz etmektedir.

Bizler emeğe ve çalışan haklarına saygılı, İş ve İşçi sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere çalışma koşullarının geliştirilmesi konusuna en yüksek derecede özen göstermeye gayret etmekteyiz. Emek ve çabanın kutsallığı su götürmez bir husustur, bunun farkındayız. Bu hususta, başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyada sağladığımız katma değer, siz çalışanlarımızın emeklileri ve çabaları ile gerçekleşti. Başarımızın paydaşı olan çalışanlarımıza ve onların en büyük destekçisi olan ailelerine teşekkür ediyorum.

Başta şirketimizin bütün çalışanları olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü gönülden kutluyor ve bugünün bir bayram havasında geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Çalışanlar ve ailelerinin doyasıya eğlendiği panayır havasında geçen etkinlikte çeşitli eğlenceli aktiviteler, çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli yarışmalar, at binme ve ikramlar şeklinde bir kutlama yapıldı. Hatboru’da bir kez daha patron ve işçinin el ele omuz omuza olduğu mesajı verildi.

(Haber/Fotoğraf: Levent AŞKAR)

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.