HATAYSPOR ALTYAPI GÜVEN VERİYOR    « Hatay Yeni Haber Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:31

HATAYSPOR ALTYAPI GÜVEN VERİYOR   

reklam
HATAYSPOR ALTYAPI GÜVEN VERİYOR   
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 15:19

423 views
              HATAYSPOR ALTYAPI GÜVEN VERİYOR   
              2017 – 2018 Bölgesel Gençlik Gelişim Liginin 4. Haftasında Hatayspor – Şanlıurfaspor ile oynadığı U-15- U-16- U-17 ve U-19 kategorilerindeki müsabakalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı.
              Gençlik Gelişim Ligi Teknik sorumlusu Barış Harputluoğlu yaptığı açıklamada; “Oynanan müsabakaların genelinde iyi bir futbol sergileyen altyapı takımlarımız iyi futbol adına gelecek için ümit verdi.
              Bölgesel Gençlik Gelişim Liglerinin amacı olan iyi futbol ve iyi futbolcu yetiştirme ile ilgili sezon boyunca yapılan çalışmalar devam etmekte olup, hedef olarak belirlenen A takıma oyuncu kazandırmanın yanı sıra ülke futboluna da oyuncu kazandırmak için çalışmalar tecrübeli antrenörler nezaretinde aralıksız şekilde sürüyor.” dedi.
BU HAFTA OYNANAN 
MÜSABAKA SONUÇLARI;
U-19 MÜSABAKASI
Hatayspor – 2
Şanlıurfaspor -0
U-17 MÜSABAKASI
Hatayspor – 1
 Şanlıurfaspor -6
U-16 MÜSABAKASI
Şanlıurfaspor – 0
 Hatayspor -2
U-15 MÜSABAKASI
Şanlıurfaspor – 4
Hatayspor -0
               Hatayspor altyapı takımları Teknik Sorumlu Barış Harputluoğlu ve Deneyimli Antrenörler Ayhan Kaya, Emrullah Açıkgöz, Erkan Akkoç, Burak Aydın, Cihan AbalıoğlU  ile sezon başından bu yana yapılan planlı ve programlı çalışmalar sonucunda, 2017 – 2018 Bölgesel Gençlik Gelişim Liginin 4. Haftasında Hatayspor – Şanlıurfaspor ile oynadığı U-15- U-16- U-17 ve U-19 kategorilerindeki müsabakalarda 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alarakta ileride daha iyi sonuçlar alacağı ve A takım kadrosuna bir çok oyuncu kazandıracaklarının da sinyalini vermeye devam ediyor.
              U14 kategorisinde de oynanan 7. haftada Hatayspor, Samandağ Cilli sporu 12-0 yendi.
reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.